سلام دوستان پسرم امروز واکسن دوماهگیشو زد بعد بهداشت گفتن بردی خونه دوازده قطره بده بعدش هر شش ساعت بهش قطره بده یادم رف بپرسم باز همون دوازده قطره اس یا نه کسی تجربه داره
بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
۲۴ ساعت اول کمپرس سرد با دستمال نخی که توی اب سرد کردی و خوب چلوندی
روز دوم با دستمال گرم همینطور
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
منم دیروز زدم برا پسرم دیشب تا صب بیدار بودم چکمیکردم تا ۳۷ میرف تبش الان بهتر ...
۳۷ تب نی عزیز
بالای ۳۷ و ۵ تب هست
ولی دارو رو بدید بعد واکسن برای کاهش دردش
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...