2777
2789
عنوان

بهت قول میدم :)

496 بازدید | 20 پست

بهت قول میدم حالت خوب میشه اگه کتاب خوندن رو شروع کنی،آب بیشتر بنوشی،به حرفای بقیه کمتر اهمیت بدی،شکر گزار خدا باشی،از نه گفتن نترسی،اهداف روزانه ات رو تجسم کنی،چک لیست روزانه داشته باشی،براشون زمان تعیین کنی و از به تعویق انداختشون جلوگیری کنی،مراقب افکارت باشی و نزاری هر موضوعی و هر کسی به همش بریزه،امروز بهترین ورژن خودت باشی!قطعا حالت خوب میشه.

🫀✨🔴

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

يادمو بهت قول ميدم يگانه افتاد

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

منم

من اهنگشو خيلي دوس دارم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

😂😂

الان ک فکرشو میکنم 

منم یادم افتاد بهش

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
من اهنگشو خيلي دوس دارم

خیلی قشنگن،الانم گوش میدمشون...

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

هروقت خسته و ناامیدین، اون خستگی و ناامیدی بذارید برای فردا. مثلا با خودتون امروز این کار رو میکنم، میذارم فردا ناامید و کسل باشم. هی موکولش کتین به فردا و کار اون روزتونو تا اخرش انجام بدین. 

#اهدای‌عضو_اهدای‌زندگی.