2777
2789
عنوان

کم شدن ناگهانی شیر

930 بازدید | 14 پست

بچه ها از دیروز یهو شیرم ب طرز عجیبی خیلی کم شده و هر چی میخورم دیگه سینم سفت نمیشه از شیر 

تا دیروز ظهر هر چی میخوردم قشنگ سینا هام رگ میکرد 

من فقط ۹ روزه زایمان کروم

نی نی یار تعلیقم کرد الیزابت ۷۴ با عضویت ۹۶ هستم

منم امروز زیر سینه چپم یهو سفت شده و درد میکنه کسی تو شیردهی اینطوری شده؟

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

استراحت کن البته وقتی کسی پیش بچت هست و مولتی ویتامین و آهن بخور و گوشت گوساله کباب کن با ریحون و گوجه بخور و شیر افزا بخور دمنوش بابونه و تخم شوید حتما روزی یه لیوان بخور

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
قرص شیرافزا بخورین یا دمنوش خاکشیر و گلاب  باز خوب میشه نترس

سر دختر اولمم این بلا سرم اومد و کم کم شیرم خشک شد 

دلم نمیخواد اینم شیر خشکی بشه

نی نی یار تعلیقم کرد الیزابت ۷۴ با عضویت ۹۶ هستم
منم امروز زیر سینه چپم یهو سفت شده و درد میکنه کسی تو شیردهی اینطوری شده؟

بده بچت بخوره همزمان حوله ی گرم بزار روش  تا شل بشه و بیاد

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
سر دختر اولمم این بلا سرم اومد و کم کم شیرم خشک شد  دلم نمیخواد اینم شیر خشکی بشه

شاید کلا سیستم بدنت اینجوریه و کاری نمیشه کرد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بده بچت بخوره همزمان حوله ی گرم بزار روش  تا شل بشه و بیاد

اخه انگار شیر نیست

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲
سرما بهش دادی حوله گرم بزار بده نی نی تند تند بخوره درست شه

انگار شیر نیست یه درد عجیبی مث‌موقعی ک رگ یه جا میگیره

سرما زده شده

نمیدونستم همچین چیزیم هست