2777
2789

دردش تفاوتی نمیکنه

اگه از دکتر زنان یا ماما بپرسی میگن باید تا ۶ هفته بگذرع بعد نزدیکی کنین

ولی از س.ک.س تراپیست بپرسید میگ هر موقع میتونید و خواستید.

اگر میتونید حتما این کار رو انجام بدید خیلی روی روحیتون تاثیر داره🙂❤️

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی استرس اینم باید بکشم 😐😐🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

کمی مواظب باش دیگه همسایه ما طبیعی زایمان داشت میگف موقع نزدیکی بخیه هاش پاره شدن و خونریزی کرده اون ...

عزیزم من 20روزه فعلا دکترم گف جوش خورده اما نزدیکی بعد 40روز کلن میترسم دعا دعا میکنم روزا دیر بگذرن 🥺

عزیزم ی خیلی چیزا ربط داره اینکه چن وقت میگذره چنتا بخیه خوردی زیاد یا کم ب نحوه نزدیکی ک با حوصله باشه یهو باشه آره ،لوبریکانت بخر ،استرس نداشته باشی خودتو جمع کنی بدتر میشه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
عزیزم من 20روزه فعلا دکترم گف جوش خورده اما نزدیکی بعد 40روز کلن میترسم دعا دعا میکنم روزا دیر بگذرن ...

چرا دیر خب نیازه آدمه بفکر شوهرتم باش مراقب باشی هیچ دردی نداره

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
عزیزم ی خیلی چیزا ربط داره اینکه چن وقت میگذره چنتا بخیه خوردی زیاد یا کم ب نحوه نزدیکی ک با حوصله ب ...

فکنم داخلی زیاد خوردم ینی دردش بیشتر میشه؟؟؟ 

منم میترسیدم اولش، ولی از هر کی پرسیدم میگفت درد نداشت، خودمم نزدیکی کردم اصلا درد نداشت، خیالت راحت ...

فعلا 20روزه زایمان کردم 🥲 ولی استرس دارم هی میگم کاش روزا دیر بگذره