2777
2789
عنوان

چله سوره حشر

151 بازدید | 10 پست

میخوام بخونم که باردار بشم شنیدم خیلییی معجزه میده 

شما تاحالا خوندین ؟

کسی هست بخواد بخونه بامن؟ 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم انشالله این ماه بارداری❤️🥺🙂 میتونم بپرسم چند وقته اقدامی؟

دوساله البته یه وسطاش یه بچه ۶ ماهه زازمان زودرس کردم شماخم اقدامین

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
میخوای نیت کنیم من برای شما چله میگیرم که باردار بشی شما برای من چله بگیر که امسال ازدواج خوب کنم ش ...

بهتر نیس هرکدوممون برا خودمون بخونیم شاید اینجوری از ته قلبمون از خدا بخوایم

دوساله البته یه وسطاش یه بچه ۶ ماهه زازمان زودرس کردم شماخم اقدامین

عزیزم انشالله خدا دامنتو سبز کنه . من دو ماه اقدام کردم جواب نگرفتم بعد از اونم شوهرم دیگه نذاشت اقدام کنیم گفت فعلا نمیخوام

من ۲ بار حاجت گرفتم ازش . ولی بعدش دیگه نه 

میتونم بپرسم در چ مواردی وچند روز بعد چله

واسه کسی که به آدم ظلم می‌کنه هم جواب میده ؟اگه آره من هم میخونم بیاید باهم بخونیم  منم دیگه خ ...

برای آرامش جواب میده انشالله