2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۱ سالمه ۱۴۸ یه دختر دوساله دارم 

اخه من نمیخوام ۱۴۸ بمونم و خب قطعا ۱۴۸ هم نمیمونم چون هنوز تو سن رشدم ولی میخوام قدم بلند بشه بالای ۱۶۵ ی ۲۰ سانت دیگه قدم بلند بشه 

اخه من نمیخوام ۱۴۸ بمونم و خب قطعا ۱۴۸ هم نمیمونم چون هنوز تو سن رشدم ولی میخوام قدم بلند بشه بالای ...

خدا کنه نمونی من که خیلی خجالت میکشم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خدا کنه نمونی من که خیلی خجالت میکشم 

خجالت نکش عزیزم لژ مخفی بخر بزار تو کفشت حدودن ۵ یا ۷ سانت بلندت میکنه قیمتشم ۱۰۰ تومنه  ۱۰ لایه ماله هر پا بخر 

راستی اگه ۲۱ سالته با ورزش های اصلاحی ی چندسانتی میتونی قدتو بلند کنی

ولی میدونی مهم تر از همه چی سلامتی هس فک کن قد ۱۷۰ داشتی ولی سلامتی نداشتی !! 

نه نشدم  مامانم ۱۶۳ بابام ۱۷۰  ابجیم ۱۶۵ داداشم ۱۸۵

میانگین میشه حدود۱۵۷ خوب با توجه به اینکه پریود نشدی احتمالا به حدود۱۵۷ می‌رسی تا قبل از پریود و بعدش همدیگه نهایتا ۱۶۰ بشی

میانگین میشه حدود۱۵۷ خوب با توجه به اینکه پریود نشدی احتمالا به حدود۱۵۷ می‌رسی تا قبل از پریود و بعد ...

من والیبال دارم میرم روزی ۲ ساعت ورزش کششی میرم و بارفیکس نیم ساعت و آمپول هورمون رشد میزنم تازه یک ماهه شروع کردم قطعا با این کارا قدم از قد نرمالی که باید داشته باشم بلند تر میشه ۱۶۸ بشم خیلی خوب میشه 

خجالت نکش عزیزم لژ مخفی بخر بزار تو کفشت حدودن ۵ یا ۷ سانت بلندت میکنه قیمتشم ۱۰۰ تومنه  ۱۰ لای ...

از کجا بخرم؟

بعد همه جا که با کفش نیستم وقتایی پا برهنم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
از کجا بخرم؟ بعد همه جا که با کفش نیستم وقتایی پا برهنم

اره همه جا با کفش نیستی ولی جاهایی که هستی میتونی بلند باشی 

تو گوگل سرچ کن لژ مخفی داخل کفش فقط هواست باشه پرداخت هاشون درب منزل بوده من از ی سایتی خرید کردم که اسمشو مینویسم نی نی سایت اخطار می‌دهد