2789
عنوان

گوشیم هک شدع😭😭

607 بازدید | 15 پست

دیروز دوتا تماس داشتم از یه کشور دیگه ناخاسته جواب دادم بعدش قطع شد از دیروز هرچی پیام بهم میاد خود ب خود به یه شماره ی دیگه ارسال میشه رمم رو برداشتم از گوشیم کلن همه چیمم از ترس انتقال دادم چیکار کنم؟بنظرت باید ببرم گوشیو فلش بزنم؟یا مشکل از سیمکارته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گفتن هیچ تماس خارجی رو جواب ندین

مای ک نصف فامیلامون امریکان چی چجوری ج بدیم شاید یهو شمارشون ناشناس باشه خخخ

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
مای ک نصف فامیلامون امریکان چی چجوری ج بدیم شاید یهو شمارشون ناشناس باشه خخخ

وای آره

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اطلاعات رو بریز از طریق شربت رو ی کوشی دیگه  بعد تو تنظیماتبرو ثمست بازگشت ب تنظیمات کارخانه و ...

از خاهر شوهرم پرسیدم گف باید بدی بیرون فلش بزنن با تنظیمات کارخانه نمیشه

به گوشی همسر منم روزی دو سه بار زنگ میزنن از فرانسه ' آمریکا و تاجیکستان، و از کشورهای مختلف  

همه بلاک میکنه شاید حدودا تا امروز ۳۰ یا۴۰تا تماس داشته مخصوصا نیمه شبا 

البته چندباری جواب داده که قطع کردن 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
به گوشی همسر منم روزی دو سه بار زنگ میزنن از فرانسه ' آمریکا و تاجیکستان، و از کشورهای مختلف   ...

خب منم جواب دادم هک شدم ولی نمیدونم مشکلم از سیمارته یا گوشی