2821
2789
عنوان

رشد کند جنین

274 بازدید | 18 پست

دخترا یه لحظه بیاین من دوهفته قبل رفتم سونو کرد دکتر گفت ۸ هفته و دو روزشه جنین بعد دو هفته گذشت باز رفتم اینبار گفت ۹ هفته و دو روزه 

خیلی نگرانم یعنی تو دو هفته به اندازه یک هفته رشد کرده؟ ؟سونو میتونه اشتباه کنه؟

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر چی گفت  دوتا سونو هات دید؟

دکتر خودش سونو کرد تو مطب هیچی نگفت قلبم خوب میزد من وقتی اومدم خونه تاریخ سونو هامو دیدم فهمیدم اینجوریه

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

نه بر من همیشه دو هفته تفاوت بود جای خیلی خیلی خوب تهرانم میرم سنو بعد نگران بودم مثل شما کدوم درسته دکتر گفت هفته های پایین این اتفاق میافته الان میرم سنو بعد میرم مطب دکتر بدون اینکه جواب سنو رو ببینه تا رووووزشم درست میکه🤔

نه بر من همیشه دو هفته تفاوت بود جای خیلی خیلی خوب تهرانم میرم سنو بعد نگران بودم مثل شما کدوم درسته ...

یعتی نگران نباشم؟ یعنی سونو مطب اشتباه میکنه؟ 

دوهفته دیگه باز باید برم اونوقتم اینجوری میشه یعنی؟

یعتی نگران نباشم؟ یعنی سونو مطب اشتباه میکنه؟  دوهفته دیگه باز باید برم اونوقتم اینجوری میشه ی ...

نه اشتباه نیست هیچ کدوم پیش میاد ولی همیشه میگن ماه های پایین این داستان طبیعی هستش و تاریخ زایمانت و دقیق ترین سن جنین اوووووولین سنوییه که رفتی( این اطلاعات منه چون منم شرایط شما رو دارم درست و غلطش و نمیدونم)

نه اشتباه نیست هیچ کدوم پیش میاد ولی همیشه میگن ماه های پایین این داستان طبیعی هستش و تاریخ زایمانت ...

من فقط میترسم جنینم مشکل داشته باشه

از یه طرفی هم میگم چیزی نیست چون اگه مشکلی بود اون همه آزمایش میدم دکتر میفهمید دیگه یا از سونو میفهمید

من فقط میترسم جنینم مشکل داشته باشه از یه طرفی هم میگم چیزی نیست چون اگه مشکلی بود اون همه آزمایش م ...

هیچی هیچی نیست خدا رو شکر فکرای منفی و دور کن اصلا ذهنتم نره خدا نعمت به این بزرگی داده مراقبت کن و شکر گزاری من اونقدر خدارو شکر مردم کلافه است دیگه خدا🤣الهی هزار بار شکر بر نی نی سالم تو دلمون 

یک هفته اختلاف ایراد نداره دقیق ترین سونو برا تاریخ زایمانت سونو ان تی هست تاریخ ها  توی سونو تقریبی هست ولی اگه بیشتر از دوهفته بشه اونوقت ممکنه جنین رشدش کم باشه براشما که خدارو شکر فعلا قلبش هم خوب بوده نگران نباش ان شالله به سلامتی بغلش کنی 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
هیچی هیچی نیست خدا رو شکر فکرای منفی و دور کن اصلا ذهنتم نره خدا نعمت به این بزرگی داده مراقبت کن و ...

مرسی عزیزم 

دو هفته دیگه میرم باز امیدوارم همونطور که تو میگی باشه 

یک هفته اختلاف ایراد نداره دقیق ترین سونو برا تاریخ زایمانت سونو ان تی هست تاریخ ها  توی سونو ت ...

مرسی عزیزم خدا بزرگه

مرسی عزیزم  دو هفته دیگه میرم باز امیدوارم همونطور که تو میگی باشه

اره من سخت نگرفتم و راحت گذشت به این فک کن اون روستایی که نمیدونه سنو چی هست حالا چه برسه یه هفته این ور اون ور بچه اش اخر رتبه یک کنکور میشه با هووووش سالم زیبا ما که ۲۴ ساعت با بهترین دستگاها چکاپ میشیم اصلا جای نگرانی نیست

دکتر خودش سونو کرد تو مطب هیچی نگفت قلبم خوب میزد من وقتی اومدم خونه تاریخ سونو هامو دیدم فهمیدم این ...

اها عزیزم اشکال ندلره خدا شکر 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
2823
2791
2779
2792