2789
عنوان

مذهبیا بیاید

120 بازدید | 14 پست

تصور اینکه دشمنتون نه هردشمنی منظورم همون که خیلی حسوده و ازارتون داده ناراحتتون کرده، تصور اینکه. بخاطر اذیتایی که کرده بره اتش جهنم و یا به هرصورتی در دنیای دیگه عذاب بکشه میشه باعث این بشه که من بگم فدای سرم بزار حقمو بخوره یا اذیتم کنه؟ من تو یه موضوعی نمیدونم میتونم حقمو بگیرم یا نه در این دنیا، خودمو به این موضوع دلگرم میکنم که اون بخاطر اذیتام در دنیای دیکه عذاب میشه  این دیدگاه درسته؟

شما مگه خدایی برای مردم جهنم تصور میکنی وقتی نباید حرفی بزنی ک گذشت کردی اینی ک توضیح دادی کینه هست

خدا نیستم ولی خداوند در قران این افراد رو برای حق الناس در جهنم تصور اورده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاش کفره؟ برای چی؟ وقتی مدرک ندارم که حقمو بگیرم چجوری تلاش گنم

باید توسل کنید که حق بر ملا بشه

کفره چون اون آدم رو دارید مسبب میبینید،اگر مذهبی هستید پس دید توحیدی و وحدت درعین کثرت چی میشه؟

مگه غیر از اینه که پشت هر اتفاقی خدا هست؟

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
باید توسل کنید که حق بر ملا بشه کفره چون اون آدم رو دارید مسبب میبینید،اگر مذهبی هستید پس دید توحید ...

من این اصلاح هایی که به کار بردید نمیدونم فقط میدونم خدای مهربونم حقمو بهم میده و بعش ایمان دارم

ولی نمیدونم باید چکار کنم با توسل که مشکلاتم حل نشد

من این اصلاح هایی که به کار بردید نمیدونم فقط میدونم خدای مهربونم حقمو بهم میده و بعش ایمان دارم ول ...

عزیزم

من مذهبی نیستم

ولی این دید که فکر کنیم خدای مهربون همیشه حقمون و میده و حق آدم بدها رو کف دستشون میذاره 

معصومیت و سادگی زیادی توش داره

من نمیدونم مشکلت چیه یا اون شخص چه کاری کرده باهات، و چه نسبتی باهات داره

ولی این فکری که نوشتی فکر نمیکنم راهش باشه

امیدوارم به آرامش برسی

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.

برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.

شماره پیامک که البته با استفاده از این گزینه فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.

30009640

شماره تماس که فکر میکنم با تلفن ثابت رایگان باشه به نظرم از مخابرات یا از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی بپرسین که مطمئن بشین درباره رایگان بودنش.

09640

با استفاده از شماره تماس 09640، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام و.... رو هم بپرسین.

و مراجعه به سایت مرکز که سایت رو خودم تا حالا باهاش کار نکردم و فقط آدرسش رو براتون مینویسم.

https://www.pasokhgoo.ir

این سایت هم خیلی عالیه صدها مطلب مفید دینی ازشون خوندم.

https://www.x-shobhe.com

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.