2777
2789

دمنوش های کننده استفاده کن که بیاد بیرون چیزی نمونه 

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط با دکتر مشورت کن نمیشه نسخه عمومی پیچید بعدا عوارضش برات می‌مونه، اذیت میشی

یکم بقایا دارم الانم یکم بیرون واژنم خارش گرفت توهم زدم عفونت گرفتم استرس عفونت داره دیوونم می‌کنه نمیدونم چی کار کنم

یکم بقایا دارم الانم یکم بیرون واژنم خارش گرفت توهم زدم عفونت گرفتم استرس عفونت داره دیوونم می‌کنه ن ...

طبق تجویز پزشکت پیش برو

عفونت هم ترس نداره، با تشخیص درست و به‌موقع به‌راحتی درمان میشه

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
برو دکتر و اینکه چند روزه سقط کردی 

دکتر رفتم سونوام شدم الان ال دی مصرف میکنم همش میترسم عفونت بگیرم و مجبورشم کورتاژ شم تو سونو اگه عفونت باشه دیده میشه ؟؟تقریبا یه ماهه سقط کردم منتظره پریودم 

چی‌میشه بگی

من خودم سقط کرده بودم بومادران و آویشن و این چیزا رو دم‌میکردم می‌خوردم کامل اومد بیرون خارش ربطی به بقایا ندارن بعدا عفونت میگیری اگه درد داری معلومه بقایا مونده اگه نداری نخور بیخودی

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
دکترم بهم انتی بیوتیک نداد فقط ال دی داد

خارش می‌تونه به خاطر به هم خوردن هورمون‌ها هم باشه

ولی باز من میگم شما که الان تو شرایط خاص هستی خوددرمانی نکن و برای عفونت هم برو پیش دکتر چک کنه

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
دکتر رفتم سونوام شدم الان ال دی مصرف میکنم همش میترسم عفونت بگیرم و مجبورشم کورتاژ شم تو سونو اگه عف ...

پس نخور اگه یه ماه پیش سقط کردی ، خارش نزدیک پریودی طبیعیه بیشتریا شاید داشته باشن

من خودم سقط کرده بودم بومادران و آویشن و این چیزا رو دم‌میکردم می‌خوردم کامل اومد بیرون خارش ربطی به ...

من درد ندارم ولی توسونو گفت بقایا داری ۵میل بود قبلا بعد خونریزیم رفتم یکمم خون کنارش بود چون من مشکوک به خارج رحمی بودم دکترم نزاشت فعالیت کنم بعداین که خونریزیم قطع شد رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت داخل رحمیه بقایام مونده صبر کن ببین باپریود میاد؟؟؟ الان همش میترسم عفونت کنم میخواستم پماد استفاده کنم ولی نمیدونم میشه استفاده کرد یانه

دکتر رفتم سونوام شدم الان ال دی مصرف میکنم همش میترسم عفونت بگیرم و مجبورشم کورتاژ شم تو سونو اگه عف ...

احتمالا تو پریودی دفع میکنی دوما کورتاژ ترس نداره من تجربش دارم اذیتی هم نداره بعدش هم الان دارو گیاهی بخور مثل رازیانه و تخم شوید اینا از عطاری بگیر بگو بقایا داری بهت میدن