2821
2789

دیر یعنی کی؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ملاج کودک تا ۱۸ ماهگی طول میکشه که بسته شه

نمیدونم دیر منظورت کی هست

پسرم تا ۱۷ ماهگی یادمه جای نرم تو ملاج داشت،یادم نیست کی سفت شد

پناه یک ملت در پناهگاه نبود !🖤...حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۱۸ ماهگی که دخترمو بردم  واکسن بزنه اونجا بهم گفتن که هنوز ملاجش سفت نشده و تا دو سالگی طول ...

سلام خوبین ؟به موقع راه رفت؟میگن اگه ملاج دیر بسته بشه بچه دیر راه میره.بچه منم دقیقا یمسالش هست ملاجش بازه .هنوز نمی تونه مستقل راه بره.8ماهگی چهاردست و پارفت و یکم بعد از وسایل گرفت بلند شد.از10ماهگی هم با کمک دیوار و ...راه میره ولی خودش تنهایی نمی تونه بلند بشه.یا تعادلش رو نگه داره و وایسه

سلام خوبین ؟به موقع راه رفت؟میگن اگه ملاج دیر بسته بشه بچه دیر راه میره.بچه منم دقیقا یمسالش هست ملا ...

بله ۱۱ ماهگی شروع به راه رفتن کرد. هیچ مشکلی نداره . دختر شما هم به زودی راه میره نگران نباش

الان پسر من یک سالش هست ولی ملاجش باز هست ولی برا بچه خواهرم که 9ماهش هست چیزی رو سرش مشخص نمیشه

سلام خوبید؟ ملاج بچتون بسته شد؟

میشه لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید؟ سوال داشتم ازتون ممنون میشم

سلام عزیزم بالخره ملاج دخترتون کی بسته شد؟دختر منم‌ همینطوره

سلام راستش من اصلا یادم نمیاد ، حتی کامنت خودمم خوندم تعجب کردم که یه زمانی این دغدغه ی من بوده. الان دخترم 4، 5 سالشه و مشکلی نداره