sahajonam مدیر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7133 عنوان عمل لیزیک | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست سلام کسایی که عمل لیزیک انجام دادن بیان لطفاچن مدت پیش انجام دادین؟و آیا مشکل دید ندارین؟ دخترم دنیامه 1401/07/27 | 07:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسم۹۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1313 بار دوباره عمل لیزیک یعنی آخه دکتر من گفت دیگه نمیشه عمل کرد سوال منم هست اتفاقایکی میشه باز عمل میکنن یکی میگه عمل نمیشه
تبسم۹۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1313 یکسال که هنوز زوده برای تار شدن حتما برو دکتر دیگه برادر من یک ماهه عمل کرده خیلی خوبه فعلا منم چش ... منم روزای اول خیلی خوب بودالان حدود یک ماهه تاز شده و بازم حس میکنم نمیتونم بخونمدکترم قشنگ جواب نمیدهتوی محل کارم خیلی کار میکشن به جای دو نفر کار میکنم و از همون موقع دکتر استعلاجی داد اینا موافقت نکردن با پانسمان چشمم اومدم سر کار همش سرم توی سیستم
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7133 سوال منم هست اتفاقا یکی میشه باز عمل میکنن یکی میگه عمل نمیشه آره باید از دکترای دیگه هم بپرسم فعلا به شوهرم هم چیزی نتونستم بگمفکرکنم از زیاد نگاه کردن به گوشی هسشما کجا عمل کردین؟کدوم دکتر؟ دخترم دنیامه
نیلی65 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 18544 بار دوباره عمل لیزیک یعنی آخه دکتر من گفت دیگه نمیشه عمل کرد نه هنوز عمل مجدد نکردم ولی همون موقعی که اولین بار بود که میخواستم عمل کنم دکترم گفت اگه ضعیف شد میتونی دوباره عمل کنی
تبسم۹۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1313 آره باید از دکترای دیگه هم بپرسم فعلا به شوهرم هم چیزی نتونستم بگم فکرکنم از زیاد نگاه کردن ... من پیش دکتر نوربخش اصفهانخیلی ازش تعریف میکنناما وقتی برای ویزیت بعدش رفتم درست جواب نمیده خیلی عجول بود حالا باید یه بار دیگه برم شاید اونروز سرش شلوغ بوده
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7133 منم روزای اول خیلی خوب بود الان حدود یک ماهه تاز شده و بازم حس میکنم نمیتونم بخونم دکترم قشنگ جواب ... عزیزم تو استراحت کافی نداشتی زود شروع کردی برای کارتا چن مدت عینک زدی؟قطره اشک مصنوعی میریزی به چشاتبعضی وقتا چشما خشک میشه اون باعث میشه تار ببینی دخترم دنیامه
تبسم۹۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1313 عزیزم تو استراحت کافی نداشتی زود شروع کردی برای کار تا چن مدت عینک زدی؟ قطره اشک مصنوعی میریزی به ... خب وقتی بهم مرخصی ندادن چیکار کنمبهشون اینقدر اصرار کردم ولی امان از دل بیرحممن تا دو هفته حدودا عینک زدم بعدشم هرچی توی افتاب بودم یا بیرون بودم عینک داشتماشک مصنوعی جدیدا نریختم برم بخرم؟چه مارکی خیلی خوبه؟تا کی باید اشک مصنوعی بریزیم
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7133 خب وقتی بهم مرخصی ندادن چیکار کنم بهشون اینقدر اصرار کردم ولی امان از دل بیرحم من تا دو هفته حدودا ... برای من دکتر گفت که وقتی احساس کردی تار میبینی یه قطره اشک مصنوعی بریز خوب میشه نزار چشمات خشک بمونه دخترم دنیامه
تبسم۹۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1313 برای من دکتر گفت که وقتی احساس کردی تار میبینی یه قطره اشک مصنوعی بریز خوب میشه نزار چشمات خشک بمونه پس حتما امروز برم بخرممرسی که گفتی
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7133 خب وقتی بهم مرخصی ندادن چیکار کنم بهشون اینقدر اصرار کردم ولی امان از دل بیرحم من تا دو هفته حدودا ... بزار عکسشو بفرستم من توشهرمون اینو تونستم پیداکنم دخترم دنیامه
sahajonam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7133 پس حتما امروز برم بخرم مرسی که گفتی خواهش میکنم عزیزم دخترم دنیامه
تبسم۹۸ عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1313 بزار عکسشو بفرستم من توشهرمون اینو تونستم پیداکنم خیلی ممنون لطف کردی