2821
2789
یکسال که هنوز زوده برای تار شدن حتما برو دکتر دیگه برادر من یک ماهه عمل کرده خیلی خوبه فعلا منم چش ...

منم روزای اول خیلی خوب بود

الان حدود یک ماهه تاز شده و بازم حس میکنم نمیتونم بخونم

دکترم قشنگ جواب نمیده

توی محل کارم خیلی کار میکشن به جای دو نفر کار میکنم و از همون موقع دکتر استعلاجی داد اینا موافقت نکردن با پانسمان چشمم اومدم سر کار همش سرم توی سیستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوال منم هست اتفاقا یکی میشه باز عمل میکنن یکی میگه عمل نمیشه

آره باید از دکترای دیگه هم بپرسم 

فعلا به شوهرم هم چیزی نتونستم بگم

فکرکنم از زیاد نگاه کردن به گوشی هس

شما کجا عمل کردین؟کدوم دکتر؟

دخترم دنیامه
بار دوباره عمل لیزیک یعنی آخه دکتر من گفت دیگه نمیشه عمل کرد 

نه هنوز عمل مجدد نکردم ولی همون موقعی که اولین بار بود که میخواستم عمل کنم دکترم گفت اگه ضعیف شد میتونی دوباره عمل کنی

آره باید از دکترای دیگه هم بپرسم  فعلا به شوهرم هم چیزی نتونستم بگم فکرکنم از زیاد نگاه کردن ...

من پیش دکتر نوربخش اصفهان

خیلی ازش تعریف میکنن

اما وقتی برای ویزیت بعدش رفتم درست جواب نمیده خیلی عجول بود 

حالا باید یه بار دیگه برم شاید اونروز سرش شلوغ بوده

منم روزای اول خیلی خوب بود الان حدود یک ماهه تاز شده و بازم حس میکنم نمیتونم بخونم دکترم قشنگ جواب ...

عزیزم تو استراحت کافی نداشتی زود شروع کردی برای کار

تا چن مدت عینک زدی؟

قطره اشک مصنوعی می‌ریزی به چشات

بعضی وقتا چشما خشک میشه اون باعث میشه تار ببینی

دخترم دنیامه
عزیزم تو استراحت کافی نداشتی زود شروع کردی برای کار تا چن مدت عینک زدی؟ قطره اشک مصنوعی می‌ریزی به ...

خب وقتی بهم مرخصی ندادن چیکار کنم

بهشون اینقدر اصرار کردم ولی امان از دل بیرحم

من تا دو هفته حدودا عینک زدم بعدشم هرچی توی افتاب بودم یا بیرون بودم عینک داشتم

اشک مصنوعی جدیدا نریختم برم بخرم؟

چه مارکی خیلی خوبه؟

تا کی باید اشک مصنوعی بریزیم

خب وقتی بهم مرخصی ندادن چیکار کنم بهشون اینقدر اصرار کردم ولی امان از دل بیرحم من تا دو هفته حدودا ...

برای من دکتر گفت که وقتی احساس کردی تار میبینی یه قطره اشک مصنوعی بریز خوب میشه نزار چشمات خشک بمونه

دخترم دنیامه
خب وقتی بهم مرخصی ندادن چیکار کنم بهشون اینقدر اصرار کردم ولی امان از دل بیرحم من تا دو هفته حدودا ...

بزار عکسشو بفرستم من توشهرمون اینو تونستم پیداکنم 

دخترم دنیامه