2821
2789
عنوان

وسواس فکری

716 بازدید | 20 پست

سلام، شب همگی بخیر. 

من پارسال که به مشاور مراجعه کردم بهم گفت نشخوار فکری دارم اما خودم حس می‌کنم وسواس فکری گرفتم چون از پارسال تا الآن خیلی بدتر شدم. پارسال یه جلسه پیش روانشناس رفتم و گفت باید سه چهار جلسه دیگه بیای ولی چون نتونستم با اون روانشناس ارتباط خوبی برقرار کنم، جلسات و ادامه ندادم. پارسال سه بار جلسه مشاوره رفتم. یه بار که امتحان نهایی داشتم و افکار منفی دست از سرم بر نمی‌داشت و نمی‌تونستم تمرکز کنم، یه بار قبل از اینکه دانشگاهم شروع بشه(چون می‌دونستم حواسم سر درس خوندن پرت می‌شه و وقتی درس می‌خونم افکار منفیم به شدت زیاد می‌شه) یه بارم زمانیکه می‌خواستم از دانشگاه انصراف بدم(پیش روانشناس رفتم) مشاور اولی بهم گفت نشخوار فکری و اضطراب دارم، مشاور دومی هم گفت اضطراب فراگیر دارم و روانشناس هم بهم گفت اضطراب دارم و اگه سه چهار جلسه برم پیشش درست می‌شم و به فکر انصراف نمی‌افتم. اما من حس کردم رفتن پیش روانشناس و مشاور فایده‌ای نداره و ذهن و افکارم دست خودمه ولی بازم نتونستم جلوی افکار منفی بگیرم و با وجود علاقه‌ی زیاد به درس و رشته‌م، متأسفانه از دانشگاه انصراف دادم. دلم می‌خواد این افکار برن، از دستشون خسته‌ام ولی اونا بازم توی ذهنم میان. هر کاری کردم نشد، به خاطر این افکار منفی کل زندگی و آینده‌م رو تباه کردم. خیلی دلم می‌خواد خوب شم، دلم می‌خواد مثل بقیه برم دانشگاه یا لااقل اگه دانشگاه نرفتم چند تا مدرک بگیرم ولی حتی من اگه بحث درسم نباشه و بخوام مثلاً مدرک فنی حرفه‌ای بگیرم، بازم زمانیکه کتاب دست می‌گیرم کل تمرکزم رو از دست می‌دم و افکار منفی به ذهنم میان و ثانیه‌ای رهام نمی‌کنن. خودمم می‌دونم افکارم مسخره و غیرمعقوله، مثلاً یه نفر اگه دو سال قبل باهام بحث کرده باشه موقع درس خوندن توی ذهنم میاد و آزارم می‌ده، می‌گم چرا گذاشتم فلانی این حرف‌و بهم بزنه؟ افکارم ثبات نداره و دائم از این شاخه به اون شاخه می‌پره و راجع به موضوعات منفی و مزخرف فکر می‌کنه. این افکار داره نابودم می‌کنه بعضی وقتا با خودم می‌گم کاش وسواس عملی داشتم چون وسواس فکری از درون آدم‌و نابود می‌کنه و باعث سردرد می‌شه. از سال یازدهم افکارم شدت گرفت و هِی منفی و مزخرف‌تر شد. تا اونجایی پیش رفت که سال آخر می‌خواستم ترک تحصیل کنم و امتحانات پایان ترم و ندم چون واقعاً نمی‌تونستم درس بخونم. زمانیکه دبستان و راهنمایی بودم هم سر درس خوندن حواسم کامل جمع نمی‌شد ولی افکارم منفی نبودن. این افکار باعث شد از درس و دانشگاه و آمال و آرزوهام دل بکنم. واقعاً سختمه. لطفاً اگه شرایط من‌و داشتید ممنون می‌شم راهنماییم کنید🙏 جلسات روان درمانی واقعاً می‌تونه مؤثر باشه؟ چون معمولاً واسه وسواس فکری دارو تجویز می‌کنن که کلی عوارض داره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه وسواس فکری دارو درمانی کنار روان درمانی جواب میده

دارو خیلی خوب کنترلش میکنه اگه شدید نباشه علائمت دو تا سه تا قرص ساده بهت میده که عوارضشونم خیلی کمه ۶ ماه تا یک سال هم درمان میشن معمولا

منم چند سال پیش وسواس فکری داشتم با دارو خوب شدم 

الان خیلی ازین لحاظ راحت شدم 

حتما پیگیری کن نجات پیدا میکنی

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

داروهای وسواس فکری اگه پیش روانپزشک خوب بری بیشتر از سه چهار تا بهت نمیده و ضرر خاصی هم نداره

انقدر از این قرص ها نترسید

من خوردم سریع خوب شدم

مطمئن باشید اثر خود وسواس فکری وقتی درمان نمیشه روی نابودی مغز به مراتب بیشتر تا داروعه

دارو که چیزی نیست

وسواس فکری یه حالتیه که اگه به فلان چیز فکر نکنی خیلی عذاب میکشی

مغزت همش دستور میده فکر کن

و استدلال ما هم اینجور زمان ها درست کار نمیکنن

در نتیجه وقتی استدلال کار نکنه حرف های روانشناس کند رومون اثر داره

شما اول یه مدت دارو درمانی رو بگذرون و بعد برای حل طرحواره های ذهنیت برو پیش روانشناس

خیلی وقت ها کار به روانشناس رفتن هم نمیکشه چون بعد از دارودرمانی عقلمون میاد سر جاش خودمون قشنگ متوجه میشیم به چه چیزای ساده، قابل حل یا کم اهمیت فکر می کردیم

😐

2828
2791
2779
2792