2777
2789
عنوان

رمان ترسناک

264 بازدید | 14 پست

ینی خوشم میاد هر موقع میام اینجا از رمان ترسناک و امثالش حرف می‌زنم😂🥲

تو انتخاب اسم رمان ترسناک موندم😂

کمککککک 

بی‌شوخی اگه کسی می‌تونه ی کمکی برسونه 

مهم هم نیست چ اسمی باشه فقط واسه این می‌خوام ک بفهمم چ اسمی مناسب رمانمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مضوعشو بگو تا برات اسم انتخاب کنیم

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
مضوعشو بگو تا برات اسم انتخاب کنیم

عالم ماورا طبیعه و موجودی ک یقه ی بنده خدایی رو می‌گیره و ول نمی‌کنه 

داستان کلی رمانم کلیشه‌ای ب نظر میاد ولی سناریوش کلا فرق می‌کنه و واسه همین نیاز دارم ی اسم برای این موجوده انتخاب کنم 

ک تو این مرحله گیر کردم 😐💔😂

سلام عزیزم ببخشید رفتم تاپیک های قبلت فضولی کردم

انگار دوازدهمی

میشه لطفا بهم کمک کنی؟

دهم تجربی ام کلا هرچی میدونی بگو لطفا

مثلا واسه امسال چه کتاب های تستی بگیرم

روش مطالعت

و اینکه مدرسمون کلاس تقویتی کنکوری گذاشته ارزش داره برم یا نه؟

عالم ماورا طبیعه و موجودی ک یقه ی بنده خدایی رو می‌گیره و ول نمی‌کنه   داستان کلی رمانم ک ...

زندگی با اشباح

هیچ وقت هیچکی بدبختیو حس نمیکنه بدبختی یعنی اینکه اینقد دلتونو بشکنن نتونین به هیچکی بگین اگه هم بگین میگن همش توهمه چراااا مردم فکر میکنن اونی که مدرکش بالاست یا اونی که پولش زیاده یا اونی که طرفدار داره جایز الخطاس و مثل آب دریا پاکو زلاله و بدجنسی همه از آدم ساده هاست آخه ما آدمای ساده فقط باید بدبختی تو سرو رومون گیر کنه 😭😭😭این اصلا عدالت زندگی نیست چرا فقط ما دخترا باید تو زندگی زجر بکشیم نتونیم حرفمونو بزبون بیاریم باید دهنمون همش بسته باشه حرف بزنیم میگن رنده ساکت بشیم دلمون باد میکنه  آخ دنیاااا خواستم زندگی کنم هااااا این شد بدبختی روزگارم باید فقط دوندگی کنم آخرش وقتی چیزی بگم بهم بگن توهمه  چرااا پسرا اینقد بی رحمن  از کل زندگی فقط سوز اشکش نسیبمون شد مهم نیست دنیا به کامتون خدایا هر چی گفتیم به امید تو هیچ امیدی نرسید  تاریکی شب اونقدرا هم ترسناک نیست ترسناک زندگیه شوم منه که باختم تو همه چی 
سلام عزیزم ببخشید رفتم تاپیک های قبلت فضولی کردم انگار دوازدهمی میشه لطفا بهم کمک کنی؟ دهم تجربی ...

دوازدهمم تموم شده عزیزم.

حقیقتا فرد موفقی نیستم بخوای ازش مشورت بگیری، ولی نصیحت من و گوش کن تا خودت موفق بشی.

اینا رو من تجربه کردم و تازه فهمیدم چقدر روزامو الکی گذروندم:)

ی برنامه بنویس، نمی‌خواد میلیونی پول بابت کتاب و مشاوره و این حرفا بدی، خودم پولمو دور انداختم و از آخر فهمیدم تا خودم نخوام هیچکدوم از اینا به دردم نمی‌خوره.

توی آزمون‌ها حتما شرکت کن، اگه می‌تونی آزمون‌های کنکور سال‌های قبل رو بگیر با تست‌هاش آشنا شو.

هر روز تست بزن. 

ببین خیلیا وقتی می‌رن دهم شروع نمی‌کنن کنکوری بخونن، ولی تو اگه از همین اولای سال دهم کتاباتو به اصطلاح قورت بدی دیگه غمی برای دو سال بعدت باقی نمی‌مونه.

چون اونموقع همه تازه دارن از دهم می‌خونن، و ت چون دهم و یازدهم رو کاملا مسلطی می‌ری روی تست‌هاش مانور می‌دی.

تو کلاس‌های تقویتی هم شرکت کن حتما، از بقیه جلو میفتی.

اگه مثل من کتاب‌های درسی برات حکم قرص خواب آور رو داره و می‌دونی ک باید یک کتابی رو بخونی ولی حوصله‌شو نداری، کمی از اون کار رو انجام بده. نمی‌خواد یهویی ساعت مطالعه‌ت رو از صفر برسونی ۱۲.

اگه امروز مثلا باید ۳۰ تا تست از یک درس بزنی، فقط ده تا تست و خودتو وادار کن بزنی اونوقت می‌بینی ناخواسته باقیشو انجام می‌دی.

راجع به کتاب هم نظری ندارم، نمی‌دونم با چه کتاب‌هایی راحت‌تری 

مثلا من کتاب‌های میکرو رو ک می‌خوندم راحت تر می‌فهمیدم در صورتی ک بعضی‌ها میگفتن خیلی سبز عالی‌تره.

پیشنهاد می‌کنم خودت برو ببین کدوم کتاب برات مباحثش و توضیحات درس‌هاش ملموس‌تره.

واسه روح و روانتم پیشنهاد می‌کنم جملات انگیزشی رو روی کاغذ های رنگی بنویسی، هر روز ک از خواب پا میشی ب خودت انرژی مثبت بدی.

نمی‌خواد عکس اهدافتو بزنی ب در و دیوار چون از لحاظ روانی نتیجه‌ی عکس داره و بدتر روانتو بهم می‌ریزه.

یک نوع خوشحالی کاذب بهت می‌‌ده، اینطوریه که هی اون عکس رو می‌بینی و ذوق می‌کنی، از آخر وقتی کاری واسش انجام نمی‌دی افسرده‌تر می‌شی😑

این پلنر‌‌ها هم خیلی خوبه به شرطی که واقعا بهش عمل کنی. یکی دوبار که تو پلنر‌ها چیزی بنویسی و عمل نکنی بازم تو رو ناامیدتر می‌کنه.

خلاصه حرفام اینه ک همه چی به تلاش خودت بستگی داره. با قدرت برو جلو 

قبول شدن تو کنکور سخت نیست، کتاب همون کتابه، مبحث همون مبحث 

به خودت بستگی داره چطوری بخوای اون کتاب رو یاد بگیری.

میتونی مثل من روزهاتو الکی بگذرونی و تهش افسوس بخوری، یا میتونی بیخیال فکر کردن به سختی‌ها شی و برای آینده‌ت تلاش کنی❤️

می‌دونم الان سخته و میگی اووو کو تا کنکور، ولی مطمئن باش سه سال دیه همینموقع زمانی ک سختیا رو پشت سر گذاشتی، داری لبخند می‌زنی و میگی بالاخره تونستم به آرزوهام برسم.

دیه نمی‌دونم چیا رو نگفتم، هر چی ک لازم بود گفتم گرچه می‌دونم همشو می‌دونستی خودت😂❤️

دوازدهمم تموم شده عزیزم.  حقیقتا فرد موفقی نیستم بخوای ازش مشورت بگیری، ولی نصیحت من و گوش کن ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم امید دادی بهم🧡

میدونی مشکلم چیه اینه که تو این دو سال آنلاین خیلی بی خیال شدم نصف کتابو میخونم میزارم کنار حوصلم نمیکشه ۱۵ میگیرم ناراحت نیستم میگم باشه دفعه بعد جبران میکنم ولی دفعه بعدم کامل نمیخونم باز خراب میکنم 😐💔

و اینکه نمیتونم طبق برنامه پیش برم مثلا مینویسم فلان درسو باید انقدری بخونم ولی نمیتونم حواسم پرت میشه زود خسته میشم و...

مثلا ببین الان ساعت ۲ هس من هنوز شروع نکردم به درس 😐

این وضعیت نتا اینا که هس همیشه کار نمیکنه و به مشکل برمیخورم

خیلی خیلی ممنونم عزیزم امید دادی بهم🧡 میدونی مشکلم چیه اینه که تو این دو سال آنلاین خیلی بی خیال ش ...

عزیزم الان داشتم مطالب تلمو نگاه می‌کردم، چشمم به این چند تا نکته خورد که خیلی به دردت می‌خوره.

🔴 کنکور دارم، اما حال و حوصله درس خوندن ندارم، چیکار کنم؟

بعضی وقتا میدونیم باید چیکار کنیم🙂 میدونیم فردا امتحان داریم😰
یا باید تکالیف‌مون رو حل کنیم😣
یا اگه الان برای کنکور نجنبیم میفتیم عقب😢

ولی حاضریم هر کاری انجام بدیم،جز همون کاری که باید انجام بشه😫
یه جورایی حوصله هیچیو نداریم😣

اما غصه نخور‼️این اتفاق یه راه حل ساده داره‼️

کافیه فقط ده درصد از کاری که میخوای انجام بدی رو انجام بدی...
مثلا :
-اگه قراره ۸۰ تست از یه درس بزنی: فقط کافیه ۸ تا تست بزنی تا انرژیت برگرده!

-اگه میخوای ۱۵ تا تمرین مدرسه رو حل کنی: کافیه فقط تمرین اول رو حل کنی!

-اگه امروز باید ۸ ساعت رو یه کاری زمان میذاشتی فقط یک ساعت اولشو انجام بده!

🔴 اگه وسواس مطالعاتی داری این کارارو انجام بده

1: هرشب حداقل ۳۰ دقیقه به مرور درسهای اون روز اختصاص بده🔁

2:به جای اینکه هر خط رو‌ده بار بخونی یکبار‌بخون ، یکبار برای خودت توضیح بده و‌مثال بزن ☑️

3: با چشم بخون فقط و‌سعی کن اول کلمه به کلمه رو بفهمی ، بعد کل جمله رو بفهم👀

4: نگران تست زدن ، غلط زدن ، و ندونستن نباش و‌ حتما تست بزن 🦍💪

5: جمعه ها کل هفته رو مرور کن ولی وسواس به خرج نده که وای فلان بخش رو بلد نیستم🌝🌻

نکته ی 1و 5 بهتره که توسط همه دانش آموزانی که میخوان رتبه ی خیلی خوب کسب کنن اجرا شه

پایه دهم شروع مسیر جدیده! 🤌

با یک برنامه ریزی درست، شما نه خسته میشی و نه شکست میخوری، تازه نتیجه مطلوبتم میگیری!✌️😉

یک دانش آموز دهمی در مرحله اول، باید دروس تخصصی خودش رو بشناسه و در کنار اونها به اهمیت دروس عمومی درون مدرسه هم بپردازه!🦦🌚

زمانی که برای خوندن، مرور و تثبیت کردن دروس تخصصی میزارین، باید یک و نیم برابر دروس عمومی باشه! ( برای مثال: دینی: ۴۵ دقیقه. شیمی: ۹۰ دقیقه.)

برای شروع از چهار ساعت درس خوندن استارت بزنین و درس هارو برای شب امتحان تلنبار نکنین!🍻🌌

عین همینا رو اجرا کنی تو اوج پرواز می‌کنی جون دل❤️

از همین فردا استارت بزن 

اینا رو هم ی جا برای خودت یادداشت کن و بر اساسشون درس بخون. دیگ غمی واست باقی نمی‌مونه

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم عزیزم❤️موفق باشی