دوازدهمم تموم شده عزیزم.
حقیقتا فرد موفقی نیستم بخوای ازش مشورت بگیری، ولی نصیحت من و گوش کن تا خودت موفق بشی.
اینا رو من تجربه کردم و تازه فهمیدم چقدر روزامو الکی گذروندم:)
ی برنامه بنویس، نمیخواد میلیونی پول بابت کتاب و مشاوره و این حرفا بدی، خودم پولمو دور انداختم و از آخر فهمیدم تا خودم نخوام هیچکدوم از اینا به دردم نمیخوره.
توی آزمونها حتما شرکت کن، اگه میتونی آزمونهای کنکور سالهای قبل رو بگیر با تستهاش آشنا شو.
هر روز تست بزن.
ببین خیلیا وقتی میرن دهم شروع نمیکنن کنکوری بخونن، ولی تو اگه از همین اولای سال دهم کتاباتو به اصطلاح قورت بدی دیگه غمی برای دو سال بعدت باقی نمیمونه.
چون اونموقع همه تازه دارن از دهم میخونن، و ت چون دهم و یازدهم رو کاملا مسلطی میری روی تستهاش مانور میدی.
تو کلاسهای تقویتی هم شرکت کن حتما، از بقیه جلو میفتی.
اگه مثل من کتابهای درسی برات حکم قرص خواب آور رو داره و میدونی ک باید یک کتابی رو بخونی ولی حوصلهشو نداری، کمی از اون کار رو انجام بده. نمیخواد یهویی ساعت مطالعهت رو از صفر برسونی ۱۲.
اگه امروز مثلا باید ۳۰ تا تست از یک درس بزنی، فقط ده تا تست و خودتو وادار کن بزنی اونوقت میبینی ناخواسته باقیشو انجام میدی.
راجع به کتاب هم نظری ندارم، نمیدونم با چه کتابهایی راحتتری
مثلا من کتابهای میکرو رو ک میخوندم راحت تر میفهمیدم در صورتی ک بعضیها میگفتن خیلی سبز عالیتره.
پیشنهاد میکنم خودت برو ببین کدوم کتاب برات مباحثش و توضیحات درسهاش ملموستره.
واسه روح و روانتم پیشنهاد میکنم جملات انگیزشی رو روی کاغذ های رنگی بنویسی، هر روز ک از خواب پا میشی ب خودت انرژی مثبت بدی.
نمیخواد عکس اهدافتو بزنی ب در و دیوار چون از لحاظ روانی نتیجهی عکس داره و بدتر روانتو بهم میریزه.
یک نوع خوشحالی کاذب بهت میده، اینطوریه که هی اون عکس رو میبینی و ذوق میکنی، از آخر وقتی کاری واسش انجام نمیدی افسردهتر میشی😑
این پلنرها هم خیلی خوبه به شرطی که واقعا بهش عمل کنی. یکی دوبار که تو پلنرها چیزی بنویسی و عمل نکنی بازم تو رو ناامیدتر میکنه.
خلاصه حرفام اینه ک همه چی به تلاش خودت بستگی داره. با قدرت برو جلو
قبول شدن تو کنکور سخت نیست، کتاب همون کتابه، مبحث همون مبحث
به خودت بستگی داره چطوری بخوای اون کتاب رو یاد بگیری.
میتونی مثل من روزهاتو الکی بگذرونی و تهش افسوس بخوری، یا میتونی بیخیال فکر کردن به سختیها شی و برای آیندهت تلاش کنی❤️
میدونم الان سخته و میگی اووو کو تا کنکور، ولی مطمئن باش سه سال دیه همینموقع زمانی ک سختیا رو پشت سر گذاشتی، داری لبخند میزنی و میگی بالاخره تونستم به آرزوهام برسم.
دیه نمیدونم چیا رو نگفتم، هر چی ک لازم بود گفتم گرچه میدونم همشو میدونستی خودت😂❤️