من فارغالتحصیل رشته انسانی هستم،با اینکه نامزد هستم و به نوعی مشغول زندگیم ولی واسه کنکور درس میخونم ،قضاوتم نکنین درسته سنم کمه ولی خب ازدواجم باعث نشده که درس نخونم و آرزوم رشته دبیری فرهنگیان هستش،سال پیش که سال اول کنکورم بود جز دانش آموخته های خیلی خوبه آموزشگاه کنکور شهرمون بودم همه مطمئن بودن که 3 رقمی میشم ولی نزدیکای عید یه مشکل واسم پیش اومد و مریض شدم...نتونستم خوب درس بخونم ،کنکورو که دادم رتبم بد نبود و مجاز انتخاب رشته شدم و اما دعوت به مصاحبم نکردن😅صمیمی ترین دوستم که بامن بود با رتبه خوب قبول شد و رفت ولی به من نگفت 😅امشب تو یه کانال دیدم عکسای دانشگاهش و خودشو میفرسته برای استاد که پخش کنه تو کانال 😅راستشو بخواین یکم جا خوردم،کلی حالم گرفته شد و بغض کردم که اگر مریض نمیشدم الان منم قبول شده بودم لازم نبود باز بمونم پشت کنکور،نامزدمم خدا خیرش بده میذاره راحت درسمو بخونم😅حالم خوب بود با انگیزه میخوندم و ترازامم با اینکه یه آموزشگاه با سطح سوالات بالاتر ثبت نام کردم خیلی عالی شده ولی نمیدونم چرا اون عکسارو دیدم اون خبرارو دیدم یه نا امیدی و یه غم عمیق اومد سراغم،به نظرتون چیکار کنم که خوب بشم؟ ببخشید طولانی شد امیدوارم بتونین کمکم کنین😊🥲