2777
2789
عنوان

تجربه ی مهم

69 بازدید | 9 پست

بچه ها تا حالا شده دوستتون که ازتون خوشگلتره با شوهرتون اوکی بشه و اونو بدزده؟اگه هم جایی شنیدید هم بگید ....راهکار هم بدید برای اینکه حواستون باشه این اتفاق نیوفته

😮😮😮😮مگه انگشتره که بدرزده

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی دلبری می کنه میترسم بدزده گولش بزنه 🙄🙄🙄🙄

قطع رابطه چرا نمیکنی؟یا اینکه فقط خودت دوستتو ببین مثلا وقتایی که شوهرت نیست خونه

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

شوهری که اونقدر دم دستی هست که بشه دزدید  ارزونی دزد  لیاقت آدم نداره که

اره ولی خب خیلی خوشگله یه خورده حق میدم که برای یک دقیقه هم که شده از راه به در کنه راهکار بدید⁦☹️⁩

قطع رابطه چرا نمیکنی؟یا اینکه فقط خودت دوستتو ببین مثلا وقتایی که شوهرت نیست خونه

اره تو فکرشم آخه دختر خوبی هم نیست کلا خیلی لاس میزنه واقعا درست نیس😒تازه مامانش یه مدت غیر مستقیم بهم گفت نیا خونمون چون متاهلم فک کرد دخترشو خراب می کنم😒

اره ولی خب خیلی خوشگله یه خورده حق میدم که برای یک دقیقه هم که شده از راه به در کنه راهکار بدید⁦☹️⁩

عزیز من یه مرد که زن داره مردونگی داره آدم متعهدی هست و دزدیده نمیشه

اونی که دزدیده میشه صرفا نر هست نه مرد

یعنی چی خوشگله 

اینقدر حق میدی یا آقا ضعیف النفس باشه ؟ حق داره؟

اونی که دزدیده میشه نر هست فقط نر