2777
2789
اسی جون عمیقا برات ناراحت شدم و به عنوان هم جنست درکت کردم و اشک ریختم انسدوارم خداوند به دلت شادی ب ...

مممنونم ببخشید ناراحتت کردم.

با من سازگار نیست ولی برای دخترم پدر خوبیه 

مرسی از دعای قشنگت کاش خدا بهم نظر کنه

نمیدونم چرا سهم من از زندگی این بود تنها نقطه روشن زندگیم دخترمه که دائم نگران آیندشم حتی وقتی شوهرم ...

سهم هیچکس اونی ک‌ میخاد نیست مگر درصد کمی از آدما 

ن نگران نباش سعی کن مادر خوبی باشی همیشه حواست ب دخترت باشه هم دردش باش رفیقش باش هم رازش باش 

انشاللع اوکی میشه همه چی 

من با مادرم رفیقیم یعنی بدترین اتفاقارو بعش گفتم اونم ب من 

مادرایی ک از دخترشون دورن فقط واس دختر تنهایی بی کسی میارن

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مممنونم ببخشید ناراحتت کردم. با من سازگار نیست ولی برای دخترم پدر خوبیه  مرسی از دعای قشنگت ک ...

فداتشم عزیزم باید یه جا ادم درددلشو خالی کنه که دل نترکه منم جا خواهرت عزیزدلم   شوهرت اگه سرشتش خوبه داتش خوبه کافیه توهم باهاش بساز تا جایی که میشه ن اینکه بگم  تو هیچ جایگاهی نداشته باشی اصلااااا منطورم این نیست فقط فقط بخاطر ارامش خودت و دخترت میگم همینکه واسه دخترت پدره خوبیه خدارشکر خودت درد کشیدی نزار دخترت درد بکشه اگه درکل خوبه سعی کن تلاش کنی زندگیتو شوهرتو درست کنی من نمیدونم چی بگم دلت اروم بشه نمدونم چی بگم دردات مرحم بشه فقط میگم خدا چون فقط اونو داریم که میتونه معجزه کنه مارو ببینه و به دلامون نظرکنه خدا خودش کمکت میکنه انشالله حاله دلت خوب بشه انقدررررشاد بشی دیگه این خاطرات اصلا نتونه حالتو بد کنه  

فداتشم عزیزم باید یه جا ادم درددلشو خالی کنه که دل نترکه منم جا خواهرت عزیزدلم   شوهرت اگه سرشت ...

مرسی عزیزم بخدا من خیلی سعی میکنم کوتاه بیام خیلی سعی میکنم از کنار مسائل ساده رد بشم ولی وقتی جلو بقیه تحقیرم میکنه خیلی اذیت میشم دائم بهم میگه بی عرضه و خنگی به خدا قیافه و هیکل خوبی دارم ولی دائم درحال ایراد گرفتنه 

ت ( یعنی ببخشید شما) وقتی ازدواج میکنی دیگه گذشته ها رو ببوس بذار کنار ( انقدر راجع به کفش و زود قضا ...

حرفات همه درست حرفات بد نیست قشنگن خوبن عالین اما اون دل وامونده اون دردهایی که از گذشته ت اینده دنبالت میادو چیکار میشه کرد اونایی که هرکارییییییم بکنی از ذهنت نمیره بیرون بخاطر همین گفتم قضاوت نکن حال دل ادمها دست خودشون نیست که شرایطشون زمدنه که باهاشون بد تا کرده ادگ از سنگ نیست ببین اگه هرچیزیو بتونه فراموش کنه و هضم کنه من به عنوان یه دختر میگم کاری که پدرش کرده رو فراموش نمیکنه ببین چقدر درده دلش زیاده که نتونسته کنار بیاد من بهش حق میدم اره شاید یه سری چیزارو بشه فراموش کرد ولی یه سری چیزا زندگی ادمو ازاین رو به اون رو میکنه هیچوقتم نمیتونی فراموش کنی چون جلو چشماته اسی داستان زندگیشو گفتم سرنوشتشو نگفت میخام برگردم به اون ادم فقط دردهای دلشو که به کسی نمیتونست بگه گفت این اسمش خیانت نیست بلاخره الزایمر که نداره یادش میاد خاطرشده براش  داستان تلخشو که الان با وجود بچش روشن شده میگه هرچی میخاد بشکنه اما دل نشکنه کاش میشد مثله حرفات که قشنگه ادم رفتارکنه  

مرسی عزیزم بخدا من خیلی سعی میکنم کوتاه بیام خیلی سعی میکنم از کنار مسائل ساده رد بشم ولی وقتی جلو ب ...

عزیزم بمیرم برا دلت 😔😔😔😔😔توهم اصلا خودتو ازتاننداز مدام از خودت تعریف کن که بشه ملکه ذهنش بااهاش حرف بزن وبگو ناراحت میشی ازکارش بگو منم میتونم ازت ایراد بگیرم ولی حرمت نگه میدارم  احترامتو نگه میدارم 

عزیزم بمیرم برا دلت 😔😔😔😔😔توهم اصلا خودتو ازتاننداز مدام از خودت تعریف کن که بشه ملکه ذهنش بااها ...

اآنقدر گفتم که دیگه خسته شدم یه مدت تغییر میکنه ولی باز میره سرپله اول 

وقتی میریم بیرون همش حواسش به اینه که من به کی نگاه میکنم درصورتی که من حتی به صورت بقیه نگاه نمیکنم همش در حال ایراد گرفتن از منه آنقدر این کارها رو انجام داده که الان ۶ ماهه اصلا باهاش بیرون نمیرم 

اآنقدر گفتم که دیگه خسته شدم یه مدت تغییر میکنه ولی باز میره سرپله اول  وقتی میریم بیرون همش ح ...

شکاکه باورکن بهت حسودی میکنه میخاد بال و پر درنیاری چی میگن یوقت راهت کج نشه یا براش خودتو بگیری و سر بدونی بخاطر همین میزنه تو سرت تا اعتماد بنفست ازت گرفته بشه از مشاوره کمک بگیر وقتی یه مدت درست میشه پس امیدی هست به اینکه کلا درست شه درکت میکنم خسته شدی واسه کسی که اینهمه جنگیدی ولی تهش همونه که هست اما یه بار دیگه تلاش کن میه مشاوره خوب بگیر و سعی کن یه قدمم شده بهترش کنی از خدا میخام به همین وقت و ساعت دلتو شاد قلبتو پرازارامش روحتو پر از عشق کنه و عمیقا حالت خوب بشه امید داشته باش و توکل کن به خودش میتونست بدترازاینم باشه من همیشه وقتی یه شرایطی بدی برام پیش میاد اینو میگم وخداروشاکرم در همه حال پس توهم توکل کن به خدا 

شکاکه باورکن بهت حسودی میکنه میخاد بال و پر درنیاری چی میگن یوقت راهت کج نشه یا براش خودتو بگیری و س ...

مرسی از دعاهای قشنگت مهربون بازم تلاش میکنم امیدوارم این دفعه جواب بده😍😘

مرسی از دعاهای قشنگت مهربون بازم تلاش میکنم امیدوارم این دفعه جواب بده😍😘

فداتبشم من عشقم منکه عددی نیستم ولی کاش دعاهام درحقت اجابت بشه خدایا میدونم میشنوی ابجیمونو حالشو خوب کن هرچی میخاد بهش بده الهییییامینننننن بهترین کارومیکنی میدونم یروز میای ازخوشحالیات میگی 😍😍😍😍😍😘😘😘

فداتبشم من عشقم منکه عددی نیستم ولی کاش دعاهام درحقت اجابت بشه خدایا میدونم میشنوی ابجیمونو حالشو خو ...

خخیلی خوبی خوشحالم که هنوز آدم های خوب توی این دنیا هستن

حرفات همه درست حرفات بد نیست قشنگن خوبن عالین اما اون دل وامونده اون دردهایی که از گذشته ت اینده دنب ...

حله _ منم نظرم اینه به حرف دل گوش نده ( وقتی دلت گرفت با مغزت جوابشو بده =》 بگو اینم تقدیر شما بوده ( یعنی اگه اون تجاوز نبود شما الان دکتر بودی و با مهران ازدواج کرده بودی ( میتونی تضمین بدی که آیا این اتفاق پیش اومده بود الان خوشحال تر از الان بودی( چه بسا همون مهران یه جوری دلتو می شکست که دیگه از خودت هم متنفر میشدی( نمیشه راجع به هیچی ۱۰۰% حرف زد ولی خب گذشته دردناک بوده و  خوب یا بد گذشت و رفت _ آیا الان از وضع موجود زندگیت ناراضی هستی؟؟؟ یا فقط از گذشته ناراضی هستی؟؟ از نظر من وضعیت موجود رو درک کن و به گذشته اعتنا نکن( از نظر من حقیر =》 پدرتو ببخش (سعی کن ببخشی ؛ اونوقت تازه متولد میشی) ریشه همه غمت اینه که بخشش توو وجودت نی ( چند وقت تکرار کن و بگو من پدرمو میبخشم _ ببخش تا تاثیرش رو ببینی( اصمیم یا خودتون یا میبخشی و تازه متولد میشی و جهان رو یطور دیگه میبینی یا نمیبخشی و دنیا رو با عینک گذشته میبینی 

خخیلی خوبی خوشحالم که هنوز آدم های خوب توی این دنیا هستن

قربونتتتتت برم من بخدا که خوب نیستم هرچی هستم از خوبی خودته چون انقدر خوبی انقدر ماهی منم مثه خودت میبینی عشقه منی 😘😘😘😘😘