2777
2789
مامانم قرص میخورد و می خوابید دیگه چیزی متوجه نمی شد میشه توضیح ندم؟

اشکال نداره اذیت میشی نگو .اخه یکیو میشناسم دختر دبیرستانی مشکل تو رو داشت به عمه ام که مدیر مدرسش بود گفته بود بیچاره حتی باکره هم نبود دیگ که بتونه ازدواج کنه همیشه فکرم درگیرشه هر بار یادم میاد بار غم رو دلم میشینه الان ازش خبر ندترم که چکار میکنه فقط چند بار دیدمش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشکال نداره اذیت میشی نگو .اخه یکیو میشناسم دختر دبیرستانی مشکل تو رو داشت به عمه ام که مدیر مدرسش ب ...

اامیدوارم هیچ دختری این درد رو تجربه نکنه فقط کاش مادرها حواسشون رو بیشتر جمع کنن

وقتی با کفشهای کسی راه نرفتی قضاوتش نکن میدونی تجاوز چقدررزرررررررررر واسه یه دختر سخته میددنی یعنی ...

ت ( یعنی ببخشید شما) وقتی ازدواج میکنی دیگه گذشته ها رو ببوس بذار کنار ( انقدر راجع به کفش و زود قضاوت کردن نگو) =》 شاید خدا بهت لطف کرده که شوهر کنی و بچه دار شی و گذشته ها هم جبران شه( اون زندگی که تعریف میکنی کلا ۷سال بوده(از کلاس ۷ بگیر تا پیش دانشگاهی دقیقا ۷ سال) الانم ۷ سال یه زندگی دیگه داری( هر ۷سال بدن انسان یه نسخه دیگه میشه( همه سلولها میمیرن و سلولهای جدید جایگزین شدن) لطفا بیخیال گذشته ( اگه میخوای افسرده باشی کافیه بدی یه اتاق تاریک و گریه کنی ( که چی بشه؟؟؟ بابا خودتو درگیر  گذشته نکن ( هیچ اشتباه که از سوی شما نبوده پس  لطفا خودتو داوری نکن_ به گذشته فکر کنی انگار داری به شوهر و بچه ت خیانت میکنی ( نظر منه_ اصلا قضاوت نمیکنم و  نظره( شاید ۱.% مفید باشه وگرنه تصمیم با خودتون 

آخی.... کاش ماجرای پدرت رو به مهران نگفته بودی اما گفته بودی ناچاری ازدواج کنی و ازون خونه بری تا ما ...

مدیوونست که پدر و مادرم اختلاف دارن اما همش به من میگفت صبر کن درست میشه ولی اون روزها اصلا به ازدواج فکر نمی کرد چون شرایطشو رو نداشت بنظرم اگه همسرمم می فهمید نمی تونست تحمل کنه

مممنون که همدردی کردی باهام.بخدا دست خودم نیست خیلی سعی میکنم بچسبم به زندگی ولی نمیشه 

میدونم کل تاپیکاتم‌ خوندم دیدم ن واقعاااااااااا حق داری با اون شوهر سررررد خشک 

میکم من شوهرم خوبه عالیه گاهی گذشتم ب یادم میاد 

یگ چ برسه ب تو‌

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
بنظرم تجاوز بدترین شکنجه و بدترین درده دور از جون شما ادم بمیره بهتره تا اینکه بهش تجاوز بشه..با داس ...

من به مرگ راضی بودم آنقدر به خدا التماس کردم منو بکشه ولی نکشت و شاهد زجر کشیدنم بود

امیدوارم دیگه هیچ دختری این درد رو تجربه نکنه 

میدونم کل تاپیکاتم‌ خوندم دیدم ن واقعاااااااااا حق داری با اون شوهر سررررد خشک  میکم من شوه ...

نمیدونم چرا سهم من از زندگی این بود تنها نقطه روشن زندگیم دخترمه که دائم نگران آیندشم حتی وقتی شوهرم نازش میکنه و بغلش میکنه حساس میشم و میترسم