2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

402 بازدید | 15 پست

من تنبلی تخمدان دارم به سختی و هزار تا دارو و آمپول بارداردشدم و سقط شد خرداد امسالم دوباره سقط کردم رفتم دکتر طب اسلامی بهم دارو داد گفت با اولین اقدام باردار میشی چون خیلیااااا جواب گرفتن اما من بخت برگشته رفتم و امروز پریود شدم دلم داره میترکه 😭😭 آخه مگه یه مریضی باید انقد سخت باشه که به سختی حامله بشی و باز نمونه؟ واسم دعا کنید بخدا قسم ارزرومه بمیرم که راحت بشم 😭 هم درد انتظار هم درد سقط هم درد حرف اطرافیان ای خدااااا کاش تموم بشه این روزای من😭😭

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️

منم این مشکل رو دارم مجردم

دیروز تو حرم امام رضا نشستم یک عااااالمه گریه کردم حتی روم نمیشد بهش مشکلم رو بگم چون ملت میان برای سرطان ولی افسوس تنبلی تخمدان هم بد دردی برای خودش

بهش گفتم ازدواج برای من میشه آرزو

موهام تموم ریخته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم غصه نخور خیلی سخته میدونم ولی باور کن بوقتش بهت میده خود خدای بالای سر منم باداروبعددوسال باردارشدم الان برای دومی چندین ماهه نمیشم فعلا زن عموم ۴بار سقط کرد بدون تشکیل قلب امسال اخرین امیدش دکتر معروف شهرمون بود گفت فقط ای وی اف جوابگوته ۴۱سالشه ۹ساله ناباروره و بعدم بارداری های پوچ و بی نتیجه دوماه پیش باهم رفتیم دکتر زنان ۳ملیون داد داروهای محرک هورمونی برای شروع ای وی اف با گریه داروهارو از داروخانه گرفت اومد کلی زار زد پیش من و ازخدا خواست بهش بچه بده اینبار با کلی هزینه دوسه روز گذشت پشیمون شد گفت میترسم از ای وی اف بی هوشیش و ...میزارم روحیم اوکی شه عید میرم انشالله چون شاغله معلمه نمیرسه توی مهر و اغاز سال تحصیلی پارسال اخرین سقطش بود ک افسردگی شدید گرفت البته پریروز زنگ زد با اشک و هق هق گفت باردارشدم بی دارو و درمان قلبشم تشکیل شده😪خدا قشنگ ترین خبر عمرم بود عزیزم میخوام بگم خدا بخواد بهت میده اون قادره اون مهربونه صلاحمونو میخاد منم بعداز هربار پریودی اشکم میریزه پایین ولی میگم خدا من قوی هستم. امیددارم به قدرتت فقط صبرشو بده 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
اتفاقا برای خانمایی که نمیتونن باردار شن و مشکل من رو دارن خیلی دعا کردم میفهممت چه دردی رو دلت هست

واسم دعا کن خیلی به دعا نیاز ندارم، ایشالا خدا به دلت نگاه کنه همه اینطور نیستن خیلیا تنبلی داشتن اطرافیان.... اما الان بچه دارن من اینجوری شدم. فقط ورزش کن و ازدواج کردی زود اقدام‌کن

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️
اتفاقا برای خانمایی که نمیتونن باردار شن و مشکل من رو دارن خیلی دعا کردم میفهممت چه دردی رو دلت هست

به دعا نیاز دارم.. اشتباه تایپی بود 

عزیزم غصه نخور خیلی سخته میدونم ولی باور کن بوقتش بهت میده خود خدای بالای سر منم باداروبعددوسال بارد ...

واقعا سخته 

واسم دعا کن خیلی به دعا نیاز ندارم، ایشالا خدا به دلت نگاه کنه همه اینطور نیستن خیلیا تنبلی داشتن اط ...

نه برام سوال چرا

فرق ما با باقی زنا چیه؟ حالا تخمدان تنبل نبود نمیشد

ورزش میکنم تغذیم حواسم هست اما موهام همینطوریییی میریزه

نه برام سوال چرا فرق ما با باقی زنا چیه؟ حالا تخمدان تنبل نبود نمیشد ورزش میکنم تغذیم حواسم هست ام ...

اره متاسفانه اینا عوارضشه

به دعا نیاز دارم.. اشتباه تایپی بود 

به خدا از ته ته دلم برای همه خانمایی که این مشکل رو و ناباروری دارم دعا کردم

حالا من قبل ازدواج میدونم تخمدانم اینطوری نمیدونم جطوری به پسر بگم اصلا شک دارم ازدواج کنم

ای بابا تو سن ۴۱ سالگی بنده خدا ۴۱ سال اختلاف با بچش داره خدایا آخه چراااا

خدا اگاه و عالمه عزیزم حکمتش بی پاسخه برای ما 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم غصه نخور خیلی سخته میدونم ولی باور کن بوقتش بهت میده خود خدای بالای سر منم باداروبعددوسال بارد ...

عزیزم درسته که بازم انتظار می‌کشی آماده خداروشکر یکی داری من که ندارم لااقل زبونم دراز باشه خودم نمی‌خوام 

عزیزم درسته که بازم انتظار می‌کشی آماده خداروشکر یکی داری من که ندارم لااقل زبونم دراز باشه خودم نمی ...

اینم حرفیه منم سر اولی میگفتم خدا حداقل یکی بده بهم غمم نباشه از ته قلبم برات دعا میکنم خدا دامن شمارم سبز کنه انشالله زود مادر بشی گلم

اینم حرفیه منم سر اولی میگفتم خدا حداقل یکی بده بهم غمم نباشه از ته قلبم برات دعا میکنم خدا دامن شما ...

ایشالا دوست عزیز مرسی از دعای خوبت