2777
2789
عنوان

میکرودرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 25 پست
میکرودرم برا جوش؟؟؟؟؟؟عزیزم شما باید بری پاکسازی یا فیشال ک جوشاتو تخلیه کنن برات 

عزیزم متخصص گفت اخه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من فیشال میرم هم میکرو میکنه هم تخلیه جوش هم ماسکای روشن کننده هم اون تونل ال ای دی فکنم اسمش و بقیش ...

تاثیر داشته برات ؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این دکتره هزینه اش خوبه به نظرت؟ مطب دکتر می‌خوام برم

کدوم شهری عزیزم من بندرعباسم خدمات پوستی کلینیک پادرا خیلی خوبه❤

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
کدوم شهری عزیزم من بندرعباسم خدمات پوستی کلینیک پادرا خیلی خوبه❤

من تهرانم عزیزم 

عزیزم این دکتره هزینه اش خوبه به نظرت؟ مطب دکتر می‌خوام برم

قیمتش هم از 200 هست به بالا من 400 انجام میدم فیشیال میرم که از دستگاه میکرودرم هم استفاده میکنه

من تهرانم عزیزم 

رنج قیمتی مختلف داره ولی سعی کن جای معتبر بری چون شوخی بردار نیست رفتم ارایشگاه کل پوستم لک و جوش افتاد

رنج قیمتی مختلف داره ولی سعی کن جای معتبر بری چون شوخی بردار نیست رفتم ارایشگاه کل پوستم لک و جوش اف ...

نه این دکتره دوستم نتیجه گرفته 

نه این دکتره دوستم نتیجه گرفته 

دکتر خوبه ولی ارایشگاه سعی کن حدالامکان نری درصورتی که به کار فیشیالیستت مطمئنی

سلام گلم درمانم رو با خانم دکتر عباسی انجام دادم خیلیی راضی بودم تازه پیلینگ هالیوودی هم برام انجام داد کامل جای جوش هام رفت خواستی باهاشون مشاوره پوشتی بگیر رایگانه

شمارشو میزارم برات ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶