2777
2789
عنوان

میکرودرم

1578 بازدید | 25 پست

هزینه اش الان چقدره؟ ۵۰۰ تومن زیاده؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من رفتم دکتر برام انجام داد یک جلسه حدود ۳۰۰ تومان 

راضی هستی تو یک جلسه تعقیری حس میکنی وببخشیدا شرایط پوستتون چطور بود جای جوش ولک وکک ومک داشتید 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
من رفتم دکتر برام انجام داد یک جلسه حدود ۳۰۰ تومان 

منم دکتر میخواد انجام بده یعنی گرونه؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

توی فیشیال ها انجام میدن عزیزم باید هزینه فیشیال کامل بدی عزیزم

عزیزم این دکتره هزینه اش خوبه به نظرت؟ مطب دکتر می‌خوام برم

فیشیال برو بهتره یه قسمتیش برات میکرودرمم انجام میدن پوستت دو درجه روشنتر میشه

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
فیشیال برو بهتره یه قسمتیش برات میکرودرمم انجام میدن پوستت دو درجه روشنتر میشه

نه می‌خوام جوشام بره فشیال آخه واجب نیست برام الان پوستم سفید هست 

عزیزم این دکتره هزینه اش خوبه به نظرت؟ مطب دکتر می‌خوام برم

معمولا دکترا گرونتر میگیرن من پیش اسکین کر انجام میدم توی ارایشگاه همه چیشم اکی

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
معمولا دکترا گرونتر میگیرن من پیش اسکین کر انجام میدم توی ارایشگاه همه چیشم اکی

چند؟

نه می‌خوام جوشام بره فشیال آخه واجب نیست برام الان پوستم سفید هست 

میکرودرم برا جوش؟؟؟؟؟؟عزیزم شما باید بری پاکسازی یا فیشال ک جوشاتو تخلیه کنن برات 

چند؟

من فیشال میرم هم میکرو میکنه هم تخلیه جوش هم ماسکای روشن کننده هم اون تونل ال ای دی فکنم اسمش و بقیش ۴۵۰

2827
2791
2779
2792