2821
2789
عنوان

سرما خوردگی

113 بازدید | 11 پست

سلام مامانا عزیز شبتون بخیر مامانا عزیز دخترم امیکرون گرفته الان 14 روز میگذره و خیلی بی جون شده مدام دوست داره بخوابه منظورتون طبیعی هس🥺خیلی نگرانشم

همسر منم گرفته بعد دو هفته یکم گلوش خوب شده میوه و چای زیاد بده بخوره 

گیاه پونه رو تو یه قابلمه بجوشون بعد بزار زمین پتو رو بکش سر دختر بخور اون بخوره به سر و صورتش خیلی تاثیر میذاره

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خوبی چرا متورم تر شد ولی احساس میکنم الان کوچیکتر شد باز

ولی من از بس غده لنفاوی بهار رو زیرنظر دارم و استرسش دارم همیشه کوچک و بزرگیش متوجه نمیشم زیاد 

ولی من از بس غده لنفاوی بهار رو زیرنظر دارم و استرسش دارم همیشه کوچک و بزرگیش متوجه نمیشم زیاد 

سلام قربونت 

کوچبک بزرگ شدن خیلی بهتر از بزرگترشدنه

من دخترم ده روزه گرفتارسرفه خشک شدلد وخلط شدید شده بیشتر حساسیت ریوی هست چون هیچ التهابی گوش وگلوش نداشت دیدم بزرگ شده اندازه گردو 

منتظرم یکم بگذره ببرمش فوق تخصص خون اعصابم بهم ریخته اصلا 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام قربونت  کوچبک بزرگ شدن خیلی بهتر از بزرگترشدنه من دخترم ده روزه گرفتارسرفه خشک شدلد وخلط ...

نگران نباش عزیزم مال همون سرما خوردگیش هس بعدم طول میکشه دوباره به همون اندازه برگرده

چرک خشک کن نخورده؟؟ 

نگران نباش عزیزم مال همون سرما خوردگیش هس بعدم طول میکشه دوباره به همون اندازه برگرده چرک خشک کن نخ ...

حالا دختر منم سرفه خشک و خلط اور هنوزم داره ولی آنفولانزا نمیدونم کرونا بود خیلی درد بدی کشید 

نگران نباش عزیزم مال همون سرما خوردگیش هس بعدم طول میکشه دوباره به همون اندازه برگرده چرک خشک کن نخ ...

سفکسبم رو از همون شروع سرفه روز اول بهش داد خورد یک هفته ولی دخترم سر۱۱روز متورم شد الآنم داره و پردنیزولون میخوره 

وخدایی که بشدت کافیست
سفکسبم رو از همون شروع سرفه روز اول بهش داد خورد یک هفته ولی دخترم سر۱۱روز متورم شد الآنم داره و پرد ...

نگران نباش عزیزم ایشالا که چیزی نیست به مرور زمان کوچیک تر میشه