2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا منکه نتونستم سرفه بچه هامو کنترل کنم شربت سرفه و آنتی بیوتیک کنارش کلی دمنوششش از سرفه داریم ...

ثانیه ای دو تا میزنه بدون مکث 

برای خونه دار شدن همه مستاجر ها یک صلوات لطفا
اصلا منکه نتونستم سرفه بچه هامو کنترل کنم شربت سرفه و آنتی بیوتیک کنارش کلی دمنوششش از سرفه داریم ...

شما دکسترومتورفان بگیر دو روز بخور کلاااا قطع میشه حتی ی سرفه هم نمیزنی دیگه

منو بچه هام داشتیم از سرفه میمیردیم چهار تخم مارو نجات داد .خیر ببینه مادربزرگم گفت.

من به بچه یکسال از صتفی رد میکردم نبات مینداختم میریختم تو شیشه شیرش میدادم میخورد 

امروز خوردیم با فردا سرفه قطع شد با دوبار خوردن خیلییییی کم سد سرفه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

ویروسه همه گرفتن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز