2777
2789
عنوان

یه پسره ....😑

199 بازدید | 7 پست

آقا یه پسره هست دو سال پیش با هم همکلاس بودیم بعد این کلا  مثلا از 12 جلسه 4 یا 5 جلسه رو فوقش اومده بود الان یه روزایی که دارم میرم کلاس اینو میبینم از باشگاه برمیگرده بعد بار اول خودش وسط بود دو تا رفیقم کنارش منو نشون داد گفت عهه این دختره تو کلاس ما بود الان معلمه بعد یه چی گفتن متوجه نشدم خندیدن😐😐خلاصه خیلی رفت رو مخم گفتم شاید اصلا اشتباه شنیدم این اتفاق برای بار دوم و سومم اتفاق افتاد تا منو میبینه با چشم و ابرو به رفیقش اشاره میکنه رفیقش یه چی میگه بعد میخندن یعنی انقد رو مخمه و حرص خوردمااا من اصلا خودمو بی تفاوت نشون میدم بنظرتون چرا اینطوری میکنه اصلا ی بار نگاهش کنم با اخم یا جواب بدم خوبه؟؟؟!!☹️☹️☹️

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

من بودم میرفتم جرش میدادم 😐😂👌🏻

(شوخی جرئت ندارم) 

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میرفتم جرش میدادم 😐😂👌🏻 (شوخی جرئت ندارم) 

وای انقد دلم میخواد جرش بدممم😂😂منم مث تو ام حالا رفیقم گفت یه ساعت خودش منو میاد ببره کلاس تا اون حواسش باشه

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
سنگین و بی تفاوت باش  اونا برای سرگرمی چیزی میگن مهم نیست

اره کاملا بی تفاوت و خونسرد نشون میدم خودمو ولی خب حرص میخورم بعدش🥲