2777
2789
عنوان

بابای مهربونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 120 پست
اخه رفتم با بقیه تنها نرفتم فقط  دلم داره میترکه

مهم نیست تنها یا با دیگران .دیگه خواهشاً نرو .واقعا خطرناکه براتون .البته تنها بری دیگه بدتر .چون لااقل وقتی با دیگران هستی تا حدی هاله و انرژی های اون افراد میتونن ازت محافظت کنن در برابر حمله و نفوذ اون موجودات منفی .اگه با بچهاتون رفتین بچه رو تو بغل یا بخودتون بچسبوندیش .هاله پدر و مادر تا حدی مثل یک حفاظ عمل می‌کنه برای بچها .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اها  ولی آخه مادربزرگم که سه ماه پیش ب رحمت خدا رفتن  با شوهرم و خواهرم و شوهرش و دختردا ...

صددرصد اشتباه بوده .اونم اون وقت شب که بعضی از این موجودات شب ها میان بیرون .

پدرمن خیلی بد بود .خیلی

دیگه این دنیا هم آدم های خوب را و داره هم بد .ولی برای اینکه بخشیده بشه و روحش در عذاب نباشه براشدعا کنین .گناه داره .الان خودش خیلی پشیمونه از رفتارهای بدش و زجر میکشه.

صددرصد اشتباه بوده .اونم اون وقت شب که بعضی از این موجودات شب ها میان بیرون .

اخه مگه نمیگن تو دین ، توصیه شده که شب اول قبر ، تنها نگذارید مرده. رو؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اها  ولی آخه مادربزرگم که سه ماه پیش ب رحمت خدا رفتن  با شوهرم و خواهرم و شوهرش و دختردا ...

اگه فردی از بین شما از نظر روحی یا جسمی مستعد باشه ممکنه خدای نکرده اون لحظه توجه اونها رو به خودش جلب کنه و تحت نفوذ اونها قرار بگیره .حالا چون قرآن میخوندین خودش یه حفاظی براتون اون لحظه ایجاد کرده بود در برابر اونها خدارو شکر.

اگه فردی از بین شما از نظر روحی یا جسمی مستعد باشه ممکنه خدای نکرده اون لحظه توجه اونها رو به خودش ج ...

اها درسته 

ببخشید شما در این زمینه مطالع دارید ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
مهم نیست تنها یا با دیگران .دیگه خواهشاً نرو .واقعا خطرناکه براتون .البته تنها بری دیگه بدتر .چون لا ...

اها 

ممنونم عزیزم 😢🙏

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
پدرمن خیلی بد بود .خیلی

💔

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

یکی از کشورهای ما چند سال پیش برادر کوچیک هفت سالش برق میکیرش و طراحی میمیره این آقاهه البته پسر جوانی هست .خیلی است میخورده تا یک ماه نصف های شب هر شب میرفته سر خاک داداشش .یه شب همینجوری که داشته گریه می‌کرده سر خاک میبینه یه چیز سفید هی سرک میکشه از پشت یه درخت .میگه حس خیلی بدی بهم دست داد .بلند میشه که بره .همینجور که می رفته سمت ماشینش ،میبینه جلوی غسالخونه یه زن چادری سفید رنگ ایستاده بهش اشاره میکنه بیاااا.اینم نیره حلوتر میبینه یا خدا قیافه زده عین میمون صورت در از مو .میگه چادرش کوتاه بود و پاهاش دیده میشد .اونها هم در از مو .فرار می‌کنه و خیره ولی تا چند سال تسخیر شده بود .مثلا یه دفعه شروع میکرد به داد و بیداد کردن.شبها تو خواب راه می‌رفت .خیلی چیزای دیگه ....خلاصه بردنش پیش یه مولایی اون گفت جن قبرستون بهش نفوذ کرده و دعا اینا داد خوب شده ولی نه کاملا .هنوز جن میبینه گاهی .

یکی از کشورهای ما چند سال پیش برادر کوچیک هفت سالش برق میکیرش و طراحی میمیره این آقاهه البته پسر جوا ...

شب ک قطعا نمیرفتم واقعا ترس داره 

میبخشید بحث شما رو به این موضوعات کشوندم .

نه عزیزم خاهش میکنم 

مرسی توضیح دادی چون نمیدونستم 

اخه مگه نمیگن تو دین ، توصیه شده که شب اول قبر ، تنها نگذارید مرده. رو؟

نه من اصلا نشنیدم . اتفاقا میگن مکرومه.شب تو قبرستون موندن .فقط میگن براش مرتب دعا کنین و قرآن بخونین تو خونه فرد متوفی.

نه من اصلا نشنیدم . اتفاقا میگن مکرومه.شب تو قبرستون موندن .فقط میگن براش مرتب دعا کنین و قرآن بخونی ...

اهادرسته ..‌‌‌‌‌‌‌بعد ببخشید ی سوال دیگه ؛؛ لباس های فرد متوفی رو باید حتما داد بیرون ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔