2777
2789
عنوان

توقف رشد سینه

4130 بازدید | 7 پست

بچه ها چجوری رشد سینه م رو متوقف کنم؟

مجردم و سنم هم کم نیست که بگم به خاطر بلوغه. بدم میاد از سینه های بزرگم توی 3 سال 4 شماره بزرگ شدن یعنی از کوچیک ترین سایز رسیدن به عدد محبوب -_- کمک لطفا

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
دارو خاصی مصرف میکنی؟ برنامه غذایی چطوریه؟ چند وقت اخیر وزن اضافه کردین؟ 

داروی خاصی مصرف نمی کنم. غذا هم مرغ و گوشت. وزن اضافه کردم اما وزن چشم گیری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب رژیم بگیر و ورزش کن مشکل شما ارزوی ماست عزیزم هرچی ورزش کنی سینت کوچیک تر می‌شه برو عکس بدنسازهای خانم رو ببین بافت سینه چربی هست باید ورزش کنی و رژیم غیر از این هم برای کوچک شدن سینه عمل جراحی انجام میدن راه دیگه ای اگر هست من نمیدونم

خب رژیم بگیر و ورزش کن مشکل شما ارزوی ماست عزیزم هرچی ورزش کنی سینت کوچیک تر می‌شه برو عکس بدنسازهای ...

اخه چاقی زیادی ندارم که تاثیر زیادی بذاره. من از سینه ی بزرگ برای خودم خوشم نمیاد به خصوص که ریز هم هستم. عملش  خیلی خطرناکه.

اخه چاقی زیادی ندارم که تاثیر زیادی بذاره. من از سینه ی بزرگ برای خودم خوشم نمیاد به خصوص که ریز هم ...

خب ورزش کن چربی بدنت کم بشه چربی سینه هم کم میشه مخصوصا اگر برنامه بگیری داخل باشگاه و اینو به مربی بگی کلی حرکت ورزشی برای کوچک شدن سینه بهت یاد میده

خب ورزش کن چربی بدنت کم بشه چربی سینه هم کم میشه مخصوصا اگر برنامه بگیری داخل باشگاه و اینو به مربی ...

آهان درسته ممنونم

اصلا لاغر نکن 

وزنی ک هستی بمون تا ابد واقعا

هعی دنبال لاغر کردن و چاق کردن نباش

سایز سینه بشدت ارثیه

منم اندازه شما بودم مجردی

لاغر کردم 

روش شد پر از ترک های سفید پوستی

اصلا لاغر نکن مخصوصا بافت سینه رو

خودت دو بپسند مگ چته

بعد ازدواج و بارداری و شی دهی دوباره افزایش سایز داری😂