2777
2789
نظرتون برام قانع کننده نیست اماما باید با ادمای خاصی ازدواج میکردن مگه نه؟

عزیزم زن خوب و پاک اون دوران حضرت زهرا و...

بقیه زنها اگه میخواستن عین اونا اینقدر پاک باشن که نمیشد.

نمیدونم واقعا منظورمو چطور برسونم 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نظرتون برام قانع کننده نیست اماما باید با ادمای خاصی ازدواج میکردن مگه نه؟

منم همین سوالو داشتم ولی چون ادما حق انتخاب دارن همیشه اینطور نیس ممکنه از ی جایی ب بعد مسیر زندگی ادما عوض شه مگه پسر حضرت نوح نبود ک پسر پیامبر بود ولی ب راه بدی کشیده شد چون هرچقدرم پیامبرا و اماما خوب باشن همسراشون خودشون حق انتخاب دارن . البته خدا میتونسته کاری کنه همسراشون هم معصوم باشن ولی برا اماما این دنیا کلا بی ارزش بوده سختی هایی ک میکشیدن رو به ف ال نیک میگرفتن .

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اره  همیشه از خدا سر نماز میخوام ای کاش امام و پیامبری بود ک سوال ازش میکردیم اونم مارو راهنما ...

وای خیلی موافقم

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
چرا فکر کردین امام حسین نمیدونست قراره شهید بشه ؟ مثلا از شهادتش جلوگیری میکرد. آخرش چی؟ با یک مرگ ...

قضایایی که درمدینه پیش آمد وهمچنین مکه،مجبور شدن برای حفظ حرمت خانه خدا حجشون رو ب عمره تبدیل کنن،البته کوفیان نیز نامه نوشته بودن برایشان که زرق وبرق باعث شد پیمان بشکنند و....

با نشونه هاش باهات حرف میزنه شاید هم توصداشو نمیشنوی

بخدا ک نمیزنه . هرچی بهش میگم هیچ راهی نشونم نمیده. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد