2777
2789
پس چرا امام حسن و امام جواد با زن خوبی ازدواج نکردن من خودم بعضی وقتا یعنی گاهی ذات ادما ناخواسته ...

عزیزم بعضی از مسائل مصلحت و خواست خداست و باید حتما انجام بشه. 

مثلا امام حسین خبر نداشتند روز عاشورا اگر به کوفه برند شهید میشند؟ در صورتی که هنگام تولدشون پیامبر از غصه عاشورا گریه کردند براشون

پس چرا امام حسن و امام جواد با زن خوبی ازدواج نکردن

مثل امام حسين كه ميدونست عاشورا چه خاهد شد 

بخاطر يه سري مسائل تن ميدادند 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرا امام حسن و امام جواد با زن خوبی ازدواج نکردن؟

اونا زن هاشون اول خوب بودن ولی وسوسه شدن...امامان پاک بودن و به زبون ساده گول شیطون رو نمی‌خوردند ولی ایمان زنهاشون که با همسراشون برابر نبوده که 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نه اگه داشتن که خب از مرگشون جلوگیری میکردن.. بعضی چیزارو به خواست خدا میفهمیدن

چرا فکر کردین امام حسین نمیدونست قراره شهید بشه ؟

مثلا از شهادتش جلوگیری میکرد. آخرش چی؟ با یک مرگ طبیعی از دنیا میرفت؟

اونوقت داستان عاشورا روی حتی یک فرد مسیحی هم انقدر تاثیر میذاشت؟

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!
اگر بودن که الان یه عاشورای دیگه برپا میشد 

من دوس دارم امام زمان زودتر بیاد ولی میترسم بیاد جنگ بشه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
چرا فکر کردین امام حسین نمیدونست قراره شهید بشه ؟ مثلا از شهادتش جلوگیری میکرد. آخرش چی؟ با یک مرگ ...

درسته..

خیلی ممنون 🤍❤

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
پس چرا امام حسن و امام جواد با زن خوبی ازدواج نکردن من خودم بعضی وقتا یعنی گاهی ذات ادما ناخواسته ...

فک کنم تو مواقع عادی استفاده نمیکردن مثل مردم معمولی بودن . ولی این ازدواجشون هم دلایل مختلفی داشته مثلا مجبور میشدن یا اینکه همسراشون از اول بد نبودن و بعدا فریب میخوردن و ...

منم بعضی وقتا میفهمم ب حس ششم هم تا حدودی اعتقاد دارم 

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اونا زن هاشون اول خوب بودن ولی وسوسه شدن...امامان پاک بودن و به زبون ساده گول شیطون رو نمی‌خوردند ول ...

نظرتون برام قانع کننده نیست

اماما باید با ادمای خاصی ازدواج میکردن مگه نه؟

پس چرا امام حسن و امام جواد با زن خوبی ازدواج نکردن؟

برای رسیدن به جواب منطقی ودقیق بهتر است با یکی که دراین زمینه مطالعه وپژوهش داره صحبت کنید تا نتیجه بگیرین،اینجا اکثرا پاسخهای ظنی وغلط گیرت میاد چرا که اکثرا تخصص ندارن و....