2777
2789

چطورررید در چ حالید!

بیاید همگی دورهم یکم حرف بزنیم دلگرمی بدیم و حس قوی بودنو ب هم انتقال بدیم😊🤩

کی قراره تست یا از بدید؟ من چن روز دیگ قراره از بدم استرس دارم انشالله ک همه دامنشون سبز شه🤲💓

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 

منم بیام 

۳۲هفتمه😂😂😂😂

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هشت ماه اقدام کردم🥺امیدوارم دامنت به زودی سبز بشه عزیزم

ممنون عزیزم انشاالله شمام بزودی دامنت سبز شه مهربون🤲😘

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 
انشالا این ماهه بشه هرچی خدا بخواد

دوستان من خیلی نگرانم. دیر ازدواج کردم. الان 35سالمه.چهار ماه هم هست رفتم خونه خودم. هیچ پبشگیری هم انجام نمیدم ولی باردار هم نشدم. به خاطر سنم میترسم هیچ وقت بچه دار نشم. میترسم دکترم برم که آب پاکی رو بریزم دستم که نمیشه. 

دوستان من خیلی نگرانم. دیر ازدواج کردم. الان 35سالمه.چهار ماه هم هست رفتم خونه خودم. هیچ پبشگیری هم ...

آره عزیزم تو بخاطر سنت کلا بارداریت خطرناکه باید تحت نظر باشی

حتی خوب ترین آدمها هم صبرشان حدی دارد.!🙂
دوستان من خیلی نگرانم. دیر ازدواج کردم. الان 35سالمه.چهار ماه هم هست رفتم خونه خودم. هیچ پبشگیری هم ...

عزیزم خیلی هم نگران نباش. 4 ماه که چیزی نیست. اصلاح سبک رو انجام بده و تا دو ماه دیگه هم صبر کن و بعدش برو دکتر