2821
2789
عنوان

مادرشوهر

177 بازدید | 10 پست

خانما اگه ۱ماه باخانواده شوهر قطع ارتباط کنید سراینکه مادرشوهرتون توتایم کاری به شوهرتون زنگ میزنه و اخلاق همسرتون تغییر میکنه بعد متوجه بشید بازم توهمون تایما زنگ میزنه چیکارمیکنید ؟؟؟ دست وپاهام یخه به خدا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی به همسرم میگم با زنگ زدن مادرت تو تایم کاری ،کار ندارم ولی وقتی وحشیت میکنه برو بیوفت به جون خودش.

کار همسرت چیه؟؟؟زنگ بزن مدیریت لوش بده اگه مدیر داره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خودش کارفرماست

😐🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من نمیتونم تحمل کنم رفتاراشونو

خب رفتاراشون چیه؟ میری اونجا زیاد باهاشون هم کلام نشو خودتو با بچه ت و شوهرت سرگرم کن موقع کار هم یه کمکی بهشون بده بعد غذا هم پاشو بیا خونه

خب رفتاراشون چیه؟ میری اونجا زیاد باهاشون هم کلام نشو خودتو با بچه ت و شوهرت سرگرم کن موقع کار هم یه ...

اصلا سالی دوبارم به زور میرم توتایم کاری به شوهرم زنگ میزنه