2821
2789
عنوان

جایگزین شیر

392 بازدید | 10 پست

سلام.دخترم به هیچ وجه شیر نمیخوره. رفلاکس داره. یک سال و چند روزش هست. شیشه رو کلا گذاشته کنار و وقتی میبینه گریه میکنه چندین مارک مختلف شیرخشک رو امتحان کردیم هیچ تاثیری نداشت. شیر پاستوریزه هم اصلا نمیخوره. ماهشام پرچرب هم امتحان کردم لب نزد. چه چیزهایی میتونن جایگزین شیر بشن؟ خیلی نگرانم قد نکشه و یا پوکی استخوان بگیره.لطفا راهنماییم کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من واسه بچم با شكر شيرين كردم يا شيرموز 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
با شیشه میدید؟ یا روش دیگه ای دارید؟

من شيرموز از صافي رد ميكردم ميرختم تو شيشه بعش ميدادم البته يكم شكر ميزنم ك شيرين بشه شيرم ك يكم شكر ميريزم تو شيشه ميدادم اگ ميتوني تو ليوانم بهش بده

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
من شيرموز از صافي رد ميكردم ميرختم تو شيشه بعش ميدادم البته يكم شكر ميزنم ك شيرين بشه شيرم ك يكم شكر ...

اصلا رنگ سفید شیر رو‌که میبینه فرار میکنه. واقعا نمیدونم چکار کنم. کاش یه شیری بود که مزه آب میداد و متوجهش نمیشد☹️☹️☹️

عسل برای بچه زیر ۲ سال خوب نیست .شیرو با شیره خرما مخلوط کن بده . شیره خرما هم خودت درست کن از نت نگاه کن راحته درست کردنش

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.