2777
2789
عنوان

حال روحی خراب

256 بازدید | 16 پست

یه مدته حال روحیم  خیلی بده همش حالتایه وحشتزدگی دارم حالم جوری بده که احساس میکنم حتی با مردنم حالم بهتر نمیشه چمه آخه؟ دکترم رفتم فقط یه سری قرص داده که اثره خاصی نداره

برو یه دکتر بهتر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرص ها ی آرام بخش بعد از دو هفته اثر میکنه  عزیزم عبادت کن  شیطان رو لعنت کن  کلام ...

خیلی بیشتر از دو هفته خوردم عزیزم

برام دعا کن 

خیلی خدارو صدا میزنم ولی جوابمو نمیده

الان تو یه تاپیک دیگه گفتم منم همینم خسته شدم از همه چی خصوصا از خودم

نمیدونم ولی فکر میکنم هیچکس مثل من حالش بد نیست

همه چی جلو چشمم سیاه و ترسناکه نصفه شبا با حال بد و وحشتزدگی بیدار میشم با تپش قلب زار میزنم از حاله بد هیچکسم ندارم

حالم واسه خانواده مم مهم نیست

چقدر علائمتون شبیه افسردگیه ... منم سه ساله درگیرشم و قرص مصرف میکنم پیش روانشناس برین تراپی حرف ز ...

رفتم عزیزم

از بچگی افسردگی دارم الانم اختلال اضطراب و پانیک بهش اضافه شده حتی توان مشاوره رفتنم ندارم خیلی بی جونم

رفتم عزیزم از بچگی افسردگی دارم الانم اختلال اضطراب و پانیک بهش اضافه شده حتی توان مشاوره رفتنم ندا ...

اینقدر اسامی مختلف زو خودت نزار.

مشکل تو فقط یه چیزه نداشتن امید و انگیزه برای ادامه و حرکت رو به جلو .

تمام 

به خدا دو تا دکتر رفتم فردام باز وقت یه دکتره دیگه دارم  احساس میکنم مشکلم حل نشدنیه😭

اگر اینجور احساس میکنی پس مشکلت حل نمیشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اینقدر اسامی مختلف زو خودت نزار.  مشکل تو فقط یه چیزه نداشتن امید و انگیزه برای ادامه و حرکت ر ...

واقعا امیدی ندارم از وقتی چشم باز کردم همش تو مشکلات بودم روز به روزم داره بهشون اضافه میشه و قبلیا حل نمیشن 

جوری شدم که حتی بیدار شدن از خواب برام سخته