marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2044 عنوان حال روحی خراب 256 بازدید | 16 پست یه مدته حال روحیم خیلی بده همش حالتایه وحشتزدگی دارم حالم جوری بده که احساس میکنم حتی با مردنم حالم بهتر نمیشه چمه آخه؟ دکترم رفتم فقط یه سری قرص داده که اثره خاصی نداره 1401/07/26 | 19:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34761 برو یه دکتر بهتر اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
dionisus عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 78 الان تو یه تاپیک دیگه گفتم منم همینم خسته شدم از همه چی خصوصا از خودم
ashpazkhanoom عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 2922 قرص ها ی آرام بخش بعد از دو هفته اثر میکنه عزیزم عبادت کن شیطان رو لعنت کن کلام مثبت استفاده کن
marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2044 برو یه دکتر بهتر به خدا دو تا دکتر رفتم فردام باز وقت یه دکتره دیگه دارم احساس میکنم مشکلم حل نشدنیه😭
marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2044 قرص ها ی آرام بخش بعد از دو هفته اثر میکنه عزیزم عبادت کن شیطان رو لعنت کن کلام ... خیلی بیشتر از دو هفته خوردم عزیزمبرام دعا کن خیلی خدارو صدا میزنم ولی جوابمو نمیده
marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2044 الان تو یه تاپیک دیگه گفتم منم همینم خسته شدم از همه چی خصوصا از خودم نمیدونم ولی فکر میکنم هیچکس مثل من حالش بد نیستهمه چی جلو چشمم سیاه و ترسناکه نصفه شبا با حال بد و وحشتزدگی بیدار میشم با تپش قلب زار میزنم از حاله بد هیچکسم ندارمحالم واسه خانواده مم مهم نیست
ashpazkhanoom عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 2922 خیلی بیشتر از دو هفته خوردم عزیزم برام دعا کن خیلی خدارو صدا میزنم ولی جوابمو نمیده خودت هم حرکتی کن کلاس برو ورزش برو شادی کن آشپزی کن مدام فکر مثبت کن
جغدشبk عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 643 چقدر علائمتون شبیه افسردگیه ...منم سه ساله درگیرشم و قرص مصرف میکنمپیش روانشناس برین تراپی حرف زدن بهترتون میکنه خوره کتاب 🤓📚
marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2044 چقدر علائمتون شبیه افسردگیه ... منم سه ساله درگیرشم و قرص مصرف میکنم پیش روانشناس برین تراپی حرف ز ... رفتم عزیزماز بچگی افسردگی دارم الانم اختلال اضطراب و پانیک بهش اضافه شده حتی توان مشاوره رفتنم ندارم خیلی بی جونم
khan_aram عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 638 الان تو یه تاپیک دیگه گفتم منم همینم خسته شدم از همه چی خصوصا از خودم سلام چرا میشه بگی مشکلت چیه؟
khan_aram عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 638 رفتم عزیزم از بچگی افسردگی دارم الانم اختلال اضطراب و پانیک بهش اضافه شده حتی توان مشاوره رفتنم ندا ... اینقدر اسامی مختلف زو خودت نزار. مشکل تو فقط یه چیزه نداشتن امید و انگیزه برای ادامه و حرکت رو به جلو .تمام
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34761 به خدا دو تا دکتر رفتم فردام باز وقت یه دکتره دیگه دارم احساس میکنم مشکلم حل نشدنیه😭 اگر اینجور احساس میکنی پس مشکلت حل نمیشه اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
marmarbahar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 2044 اینقدر اسامی مختلف زو خودت نزار. مشکل تو فقط یه چیزه نداشتن امید و انگیزه برای ادامه و حرکت ر ... واقعا امیدی ندارم از وقتی چشم باز کردم همش تو مشکلات بودم روز به روزم داره بهشون اضافه میشه و قبلیا حل نمیشن جوری شدم که حتی بیدار شدن از خواب برام سخته