2789
عنوان

درمان شقاق

1259 بازدید | 31 پست

خانوما یماهه بعدزایمان دچار فیشر یاشقاق شدم.تاالان موقع دفع درداشتم ولی خداروشکر سه روزه پماد شیفار میزنم موقع نشستن یادفع دیگه دردی ندارم یبوستم ندارم.بنظرتون تایکی دوماه اینده کاملا برطرف میشه؟

نه تا آخر عمرت باید تغذیه ات رعایت کنی تا برنگرده مامان منم سر زایمان دچارش شد تا الآن وقتایی که رعایت نکرده بازم خون اومده خیلی احتیاط میکنه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همه چی میخورم 😁همون موقعشم زیاد رعایت نکردم 

کلی نذری کردم خوب بشم.بچم دوماهشه اصلانمیتونستم به روش بخندم همسرم ازسرکارکه میومد کلی گریه میکردم.همش فکرم درگیر بودکه تو دشویی میخوام چیکارکنم.یبارم خواستم خودکشی کنم فقط میخواستم بمیرم اونقدر عذاب آوربود.ولی دوروزع پمادکه زدم و شیاف ام جی میزنم کلی آب میخورم هرروزم دوتاپسیلیوم دیگه خداروشکر درد ندارم فقط یکوچولو خارش

مامانت میتونه کباب یا برنج یکمی بخوره؟

بله میتونه مگه میشه نخورد؟😂 ولی کم میخوره پرخور نیست مایعاتم مثل چای و دمنوش زیاد میخوره

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎