2777
2789

ایده داشتیم الان اینجا نبودیم 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بندری چون عاشقشم😅

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ آزمایشمم مثبته ..دوروزه که از خوشحالی حتی یه ثانیه هم نخوابیدم😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری خدای خوشگلم💚 یکشنبه 20 اسفند 1402 ساعت 10:۱۵ دقیقه صبح خدایاشکرت نی نی قشنگم به دنیا اومد و بهترین لحظه زندگیم اون ثانیه ای بود که واسه اولین بار صدای گریشو شنیدم و آوردن لمسش کردم ...گرمای بدنش و نرمی صورتش تا همیشه تو ذهنم میمونه😍 پسر کوچولوی قشنگم بهترین قسمت زندگی من تو هستی ... تو کاملا شبیه مامانی ..خیلی مهربون ،احساسی ،زودرنج و خیلی قوی تر و بخشنده تر از مامان .. نفسم وقتی نگات میکنم فقط میگم خدایا هزاران بار شکرت واسه وجودت💕 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.

بمنم بگید هیچی ب ذهنم نمیرسه  عه رسید پاشم عدسی بزارم

😂

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
بندری چون عاشقشم😅

میشه بگی چجوری درست میکنن؟؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

کشک وبادمجان،کوکو،گوشت چرخ کرده بارب گوجه وپیاز سرخ کن ساندویچی،سیب زمینی ابپز،املت

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍