2777
2789
عنوان

تست افسردگی✨

317 بازدید | 8 پست

دوستان الان تست افسردگی انلاین انجام دادم. جواب تست افسردگی شدید شد‌ و گفت ک باید ب روانپزشک مراجعه کنم.

بنظرتون درسته یا ن؟کسی انجام داده تا حالا؟

خیلی دلم میخاد با ی مشاور حرف بزنم ولی نمیتونم😔

عمری باشد جبران کنیم،خوبی را چندبار،بدی را صدبار🤞🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی شاید داشته باشی ولی شدید نیست چون افسردگی شدید یچیز خیلی افتضاحیه، اصن توصیفش سخته

ولی حتما با روانشناس صحبت کن اصن همه باید صحبت کنن

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡! 
چ جوری انجام دادی 

تو گوگل بنویس تست انلاین افسردگی خودش میاد میری ی سری سوال هس پاسخ میدی بعد جوابتو میده ک افسرده هستی یا ن.

افسردگی شاید داشته باشی ولی شدید نیست چون افسردگی شدید یچیز خیلی افتضاحیه، اصن توصیفش سخته ولی حتما ...

اره درسته خودمم تو فکر بودم ک برم یا ن.اول میخام با ی مشاور حرف بزنم.خییییلی حرفا هس ک تو دلم سنگینی میکنه.😔

اره درسته خودمم تو فکر بودم ک برم یا ن.اول میخام با ی مشاور حرف بزنم.خییییلی حرفا هس ک تو دلم سنگینی ...

ولی یچیزی بهت بگم همه روانشناسا خوب نیستن، خیلیاشون فقط حرفای کلیشه ای میزنن 

اگه رفتی و دیدی کمکی بهت نمیکنه نامید نشو

یه روانشناس خوب بالاخره پیدا میکنی، معمولا روانشناسی خوبه که موقع حرف زدن باهاش بخاطر غم هات اذیت بشی، چون نشونه اینه که داره از درونت میکشه بیرون

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!