2777
2789
عنوان

پر تردیدم🥲

56 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

من امسال سال اخر دبیرستان هستم

رشته م ریاضی بود و با عشق انتخابش کردم

ولی پارسال حس کردم داخل ایران بازار کار خوبی نداره 

نه اینکه کار نباشه هست ولی اونقدر پول ساز نی 

و از طرفی  بخاطر وابستگی به خانواده خیلی به مهاجرت فکر نمیکردم تصمیم به تغییر رشته گرفتم  

من نمونه درس میخونم و داخل نمونه نمیشه تغییر رشته داد با هر ساختی با دوتا رسته رو با هم هندل کردم 

وضعیت خوبی هم تو کلاس دارم یکی ار امیدهای مدریه تو کنکورم 

ولب اخیرا با توجه به شرایطی که تو ایران پیش اومده بنظرم همه چیز غیر پیش بینبه شاید یهو شرایط طوری شد که علا رغم میل باطنیم  مجبور به مهاجرت شدیم  

خیلی نگرانم ایران بهشت پزشکاست 

ولی  کشور های دیگه خیلی علوم پایه ایران رو قبول ندارم و از طرفی  و اونور پزشک ها زندگی معمولی دارن

و بلعکس مهندسی خیلی پرطرفداره 

من خودم عاشق مهندسی شیمی بودم

دیگه حسابی دودلم 

نمیدونم چیکار کنم 

کجا رفتی که میگی پزشکا زندگی معمولی دارن؟اگه اروپا که برو حتما بپرس چقدر میتونن پزشکا وام بگیرن اگه امریکا که فکر نمیکنم ولی دستمزد ساعتیه پزشکارو بپرس اون موقع نمیگی زندگیه معمولی دارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدوم رشتست که ۵ سال و نیم یلانسبت خر درس بخونی یک و نیم سال اخرم ببینن خیلی دیگه ظلمه با کشیک و این ...

ببین قبول دارم واحد های سنگینی داره و بازه تحصیلی طولانی داره

بت نمیزارم ازش ولی بعد از فارغ تحصیل شدن اگر شرایط مالی خوبی داشته باشی سریع وارد کار میشی 

اره پزشکی خیلی بازه تحصیلی دردناکی داره 

ولی دندون دارو حتی فیزو  بعد فارغ تحصیل سدن شرایط خوبی داره