2777
2789
عنوان

رژیم دوقلوزایی

3044 بازدید | 10 پست

سلام  دوستان کسی هست که رژیم دوقلوزایی انجام داده باشه؟؟ 

موفق شدین ؟ 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
شکوفه سنجد قبلا توهمین سایت خومدم دوقلوزایی میاره

اطلاع دارین که چه جوری باید خورده بشه؟ 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم اطلاع ندارم من خودم باخاهرم دوقلوییم بچه دومم دوقلوشد  سرچ کردم هرچی دوقلویی دوری کنم از ...

الهیییییی 😍 دوقلو که خوبه  بابا 

خدا براتون نگه داره 

الهیییییی 😍 دوقلو که خوبه  بابا  خدا براتون نگه داره

ببین من بچه اولم شش ماه بود دومی خامله شدم دوقلو چون ارثی دارم خودم باابجیم دوقلوییم اما قل دوم رشد نکرد خدامنو ببخشه ناراخت نشدم گفتم فاصله سنی پسزام۱۵ماهه میشه مث دوقلومیشن اما خداکذاشت توکاسم پسردومم شش ماهه بود دخترم حامله شدم الان فاطصله بچهام باهم ۱۶ماهه اولی پریروز سه ساله شد دومی۲۰ماه سومی۴/۵ماهه

ببین من بچه اولم شش ماه بود دومی خامله شدم دوقلو چون ارثی دارم خودم باابجیم دوقلوییم اما قل دوم رشد ...

چه پشت سر هم هستن ، اتفاقا خوب کاری کردی که پشت هم آوردی من الان فاصله انداختم چند وقته باردار نمیشم ، پولیپ هم داره رحمم😔

چه پشت سر هم هستن ، اتفاقا خوب کاری کردی که پشت هم آوردی من الان فاصله انداختم چند وقته باردار نمیشم ...

من دوتای اول میخاستم سومی خداخاسته شد اما الان دنیامه همون سومی.انشالله شماهم میشی بزودی از جد بچهام میخام زودی مادربشی

من دوتای اول میخاستم سومی خداخاسته شد اما الان دنیامه همون سومی.انشالله شماهم میشی بزودی از جد بچهام ...

ممنون عزیزم . انشالله 

دوقلو ها از دور قشنگن بارداری فوق العاده پر ریسک و خطرناکی دارن. امکان زایمان زودرس. کم وزن بودن بچه ها و نرسیدن خون به یکی معمولا یکیشون اکثر موارد ضعیف تر هست ممکنه رشدش متوقف شه برای قل سالم هم مشکل ایجاد میشه. گاهی دیده شده یکی از قل ها بهره هوشی خیلی پایینتر از اون یکی داره دیگه مسائل زایمان و نگهداری و ان آی سیو تو دستگاه موندن و مخارج زیادشو برات نگم.  اخه چرا دنبال همچین مشکلاتی می گردین. هر چی خدا داد شکر کنید.