ببینید ما تا حالا خیلی مشکل داشتیم و شوهر من هر وقت از سرکار میومد از این رو به اون رو بود و یه حرفایی میزد بهم که اصلا بعید میدونستم یه مرد مخش به این حرفا بکشه خلاصه همش حدس میزدم که مامانش وقتی سرکاره پرش میکنه اما هروقت میپرسیدم با کی حرف میزنی میگفت هیشکی و هیچی بهم نمیگفت دیگه مجبور شدم ته قضیه رو دربیارم با اپلیکیشن تماس هاشو کنترل کردم دیدم روزی 6 بار هر کدوم 40 دقیقه و نیم ساعت وقتی هم دعوا داشتیم بیشتر و نصف شب و صبح زود هم حتی حرف میزدن به مدت زیاد. بعدم شوهرم ازم طلبکار شد که چرا این کارو کردم حالا در شرف جدایی هستیم یه بچه 1 سال و 4 ماهه داریم میخوام برم با پدر شوهر یا یه بزرگ فامیل اینو مطرح کنم و التماس کنم از مادرشوهرم بخواد به خاطر بچم کاری با زندگی ما نداشته باشه. به نظرتون بکنم این کارو؟
من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اره لاقل نشدم همه ميفهمن كي مقصر بوده و شوهرت دهن بين
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به یه بزرگ که مادرشوهرت هم قبولش داشته باشه ولی عاقل باشه
خدایا چرا یه مادر این کار رو با بچه ش میکنه🥲🥲🥲🥲
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نمیدونم ولی تابلوعه دخالته دیگه من فقط تماس هایی که پاک میکرد رو میدیدم.
من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
اگه طرف حق رو میگیره برو.درغیراینصورت گزینه اول مشاوره گزینه دوم ی بزرگتر بیطرف
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
اینا از آخر عاقبت خودشون نمیترسن؟خودشون دختر ندارن ؟خودشون ی زمان عروس یکی نبودن ؟؟چرا واقعا ؟یکیش مادر شوهر خودم ک اگ بتونه همه کاری میکنه تو زندگیم
برو مامانشو قهوه ای کن ک کاری نداشته باشه دیگه حرف برا ی عده فایده نداره
قهریم با هم بار آخر با فحش و سنگ منو نوه اشو بدرقه کرده.