2777
2789
عنوان

چطوری ب نی نی ۹ ماهه غذا بدم

66 بازدید | 12 پست

سلام پسرم داره میره توی ده ماهگی ،وقتی میخام بش غذا بدم ،میخاد ظرفو توی دستش داشته باشه اگه ندم بهش گریه میکنه و غذا نمیخوره ،اگه بدم هم همشو میریزه زمین هیچی نمیخوره ،نمیدونم چیکار کنم😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سفره تمیز پهن کن بچه رو بزار تو سفره ظرف رو جلوش بزار ولی کم بریز توش بزار خودش اگه میریزه هم ...

خیلی تکون میخوره مگه اینکه سفره بزرگ پهن کنم ،،، ممنون اینم امتحان میکنم

خیلی تکون میخوره مگه اینکه سفره بزرگ پهن کنم ،،، ممنون اینم امتحان میکنم

ی سفره ۶نفره باید پهن کنی😂خاهر منم همینجوری بود

مثلا ماکارونی اول رو ی رون پاهاش دونه دونه میزاشت😂بعد میخورد😐

تا نریزن نمیخورنا پسر من ی ماه بزرگتره ازش تاااااا کثیف کاری نکنه چیزی نمیخوره شوهرمم میگه بزار بریز ...

بعد از هر وعده هم باید لباس بشوریم هم تمیز کاری 😟😅

لباس خوبهههه هوا سرده نمیتونه قالیارو بشوره دیگه😂

آخ گفتی ،من ک با اسککاج پاک میکنم پنکه میزنم خشک شه ،نمیتونم ک هر دفعه بشورم ،تا ببینم کی  درست میشه این وضع 😁

آخ گفتی ،من ک با اسککاج پاک میکنم پنکه میزنم خشک شه ،نمیتونم ک هر دفعه بشورم ،تا ببینم کی  درست ...

من یبار دادم قالی شویی دیدم نابود میشه.....یبارم شوهرم خودش شست ینی فک کن به فاصله شیش ماه دوبار شستیم که دوسال عروسیمون بچه نداشتیم هنوز نشسته بودیم😂

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐

یه پارچه پهن زیرش از این زیر سفره های کوچیک مثلا ۱.۵ در ۱.۵ بذار جلوش خودش بازی میکنه میخوره یه ظرفم دست خودت باشه وسطاش چندتا قاشقم تو بهش بده

من خودم پارچه خریدم اندازه ۳ تا زیرسفره دوتا کوچیک یکی بزرگتر دادم خیاط دورشو دوخت چون تعداد بیشتر باشه مجبور نیستی هرروز بشوری خشک کنی

واسش پیشبند آستین دارم بگیر عالیه عالی