2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لیموشیرین بخور،

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

شربت شیره درست کن تو پارچ همیشه تو یخچال باشه جای آب بخور خیلی خوبه، آب میوه طبیعی، گوشت قرمز و کباب. ایناچیزایی بود که برا من خوب جواب میده. در ضمن میتونی از داروخونه پودر گالاکتومید بگیری شیرافزای خوبیه. بهش بگو بچه ت یه ماهشه میتونی بخوری؟

قطره شیر افزار از داروخانه بگیر گیاهیه بعد ناهار و بعد وشام 20قطره بخور شیرت خیلی زیاد میشه

کپسولش هم هست،فکرکنم دمنوش  رازیانه هم خوب باشه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بعدم پاشوراه برو تاشیربیادتو سینه،همش درازنکش

دخترم وزن نمیگیره شاید مجبور بشم شیر خشک کمکی بهش بدم  خیلی بده اگه شیر خشک بخوره؟

اصلا بد نیس این چرت و پرتا رو ول کن مهم اینه که سیر بشه

والا اون شیرخشک خیلی مواد مغذی بیشتری داره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙