2777
2789
عنوان

خلط گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 20 پست
جدی ؟؟یعنی جوابه؟خدا کنه خوب باشه ممنون

اره روزی دو لیوان بخور

یکیش صبح ناشتا

یکی بعد از ظهر

یک لیوان اب باید بریزی ۱۵-۲۰عناب

یه هفته ادامه بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااای خدایه من حتی فکراینکه همیشه اینطوری باشم عذابم میده

هر دکتری میرم اصن فایده نداره میخوام عید نوروز دوباره برم شهرستان پیش دکتری که عمل کردم☹️

از نظرم افراد موفق اونایین که،احساسات غیر ضروریشون را ریختن تو سطل زباله ی سر کوچه")⁦♡((
هر دکتری میرم اصن فایده نداره میخوام عید نوروز دوباره برم شهرستان پیش دکتری که عمل کردم☹️

من خیلی تحقیق کردم میگن غلبه ی بلغم ویا به عبارتی سردی زیاد بدن هست،دکتر فقط آنتی بیوتیک های رنگاورنگ میده ولی بنظرم سبک غذاییمون رو تغییر بدیم خیلی کمک کننده باشه ،من به شدت عاشق فست فود ونوشابه هستم ک همیناهم فکرکنم منو اینجوری کرده

من خیلی تحقیق کردم میگن غلبه ی بلغم ویا به عبارتی سردی زیاد بدن هست،دکتر فقط آنتی بیوتیک های رنگاورن ...

وایی نگو من عاشق چیزاییم که طبیعت سرد دارن مثه لیمو و خیار و نارنگی و..🥺

از نظرم افراد موفق اونایین که،احساسات غیر ضروریشون را ریختن تو سطل زباله ی سر کوچه")⁦♡((