2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلی خوبه 

من باید برم ترمیم ولی فعلا میترسم بخاطر شلوغی ها 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ابروهات خیلی خالیه؟ 

سلام عشق خودم ..خوبی معصومه جان...بابت فوت خالتون تسلیت میگم...غم اخرتون باشه...❤❤ابروهام پهنه ها ولی مابینشون فضای خالی زیاده با سایه ابرو پر میکنم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
چقد میخواد ازت بگیره؟من تتو کارم خودم

۷۰۰...جاریم عید رفته دیروزم رفت ترمیم کارش خوبه.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
اره خیلی خوبه  من باید برم ترمیم ولی فعلا میترسم بخاطر شلوغی ها

اره یادمه تو عید رفتی باید تا حالا ترمیمم رفته بودی....من که همش سایه ابرو میزنم...فک کنم برم بهتره..

سلام عشق خودم ..خوبی معصومه جان...بابت فوت خالتون تسلیت میگم...غم اخرتون باشه...❤❤ابروهام پهنه ها ول ...

سلام قربونت خیلی ممنونم از همدردیت🫂

اگه فقط فضای خالی داری برو جای خوب برو همرنگ خود ابروت بزنه 

من دو سال پیش فیبروز کرده بودم الان رفته

ولی خیلی قشنگ شد

نه اصلا  فقط برو بکار راحت  پولتو میریزی دور با فیبروز

کاشت هزینش چقدره؟؟؟؟

سلام قربونت خیلی ممنونم از همدردیت🫂 اگه فقط فضای خالی داری برو جای خوب برو همرنگ خود ابروت بزنه&nb ...

باشه عزیزم ...مرسی از راهنماییت....❤❤براشون حمد و فاتحه میخونم.جاشون قطعا بهشته ...