2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین

312 بازدید | 23 پست

سلام خانومای گل امروز رفتم سونو ان تی ۱۲هفته و ۲روزم،از دکتر سوال کردم مشخص نیست جنسیت جنین گفت بیشتر حالتهاش شبیه پسره احتمال ۶۰،،،۷۰درصد ولی من پیش کسی نگفتم چون میگم نمیشه اعتماد کرد ب ان تی،نظر شما چیه میشه اعتماد کرد یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودشم گفته احتمال

معمولاً وقتی میگن پسر درسته اما نگو به کسی تا آنومالی نرفتی

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

این جنین جنسیتش چیه ؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
واسه من گفت پسر و درست بود  بنظرم ۹۵ درصد درسته البته بستگی ب دکترشم داره واسه منو دکتر خدارحم ...

الحمدلله خدا بهم دوتا دختر گل هدیه داده اگه صلاح باشه ازش خاستم سومی پسر باشه دخترام برادرم داشته باشن ،بازم توکل بخدا 

چی بگم درسته همینطوره منم نمیگم تا ان شاالله ب وقتش

من بیچاره برای پسرمم همینجور شد 😟

چهارماهگی گفت پسره

7ماهگی گفت صددرصد دختره

آخرشم رفتم سونو گفت پاهاش جفته مشخص نیست 

تا زمانی که گل پسرم دنیا اومد