wonderwoaman مدیر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6763 عنوان بيبي چك | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 36 پست از ديروز تا امروز سه تا بيبي چك زدم دوتاشون كه هيچي اصن نشون ندادن ( مديكور گرفتم و يه برند ديه كه گرونم بود) ، يه مديكور ديه فقط بعد نيم ساعت رو خط T پر رنگ شد خرابن نه ؟؟؟؟چه برندي بخرم خوبه ؟؟؟ 1401/07/26 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hasratha عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1651 سلام عزيزم اره تقريبا دفعه قبل كه پست گذاشتم پامو كردم تو يه كفش كه يا طلاق يا رفتارتو درست ميكني و ... خداروشکر عزیزم... انشاءالله که باهم بهتر از این هم میشید...انقدر نگرانت بودم
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6763 خداروشکر عزیزم... انشاءالله که باهم بهتر از این هم میشید...انقدر نگرانت بودم ايشاللهايشالله كه روزاي خوب بالاخره براي همه مون ميادببخشيد عزيزم كه نگرانتون كردم 🙏🏻💕قطعي اينترنت و گرفتاري هايي كه داشتم نشد زودتر بيام اينجا اميدوارم خودتون خوب و سلامت باشين 🌺🌺🌺
_satin_ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 4397 🥺با اجازه اسیامروز روز دومیه که عقب میندازم تا دیروز بی بی چکام یا منفی بودن یا هاله در حد توهمامروز صب بی بی چک زدم بعد ی ساعت نگاه که کردم خط دومش افتاده 🥺الان مثبته کاذبه یا نه؟
hasratha عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1651 ايشالله ايشالله كه روزاي خوب بالاخره براي همه مون مياد ببخشيد عزيزم كه نگرانتون كردم 🙏🏻💕 قطعي ... انشاءالله،🤲
hasratha عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1651 میگم چطور شد رام شد آخه میگفت بیا نقش بازی کنیم تا وقت طلاق؟البته ببخش که کنجکاوی میکنم
wonderwoaman مدیر استارتر عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6763 میگم چطور شد رام شد آخه میگفت بیا نقش بازی کنیم تا وقت طلاق؟البته ببخش که کنجکاوی میکنم نمیدونم واقعا خودمم یکم گاهی شک میکنم میگم شاید از ترس مهریه ای بود که گفتم اجرا میزارم ..گاهی هم میگم شاید واقعا ترسیده که از دستم بده ...
hasratha عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1651 نمیدونم واقعا خودمم یکم گاهی شک میکنم میگم شاید از ترس مهریه ای بود که گفتم اجرا میزارم .. گاهی هم ... انشاءالله که عاقبت بخیر بشین...فکرای مثبتتو پرورش بده به منفیا بها نده