یاسجوووون مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 15 عنوان کامپوزیت دندان 430 بازدید | 23 پست من مبخوام کامپوزیت انجام بدم اگر کسی قبلا انجام داده و راضیه پزشکشو معرفی میکنه؟؟ خیلی زود میخواااام 1401/07/26 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98979 گران هست وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
zariandahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 من شهرستانم خوب بود ولی رنگ میگیره یخورده شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
zariandahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 هزینشو چند گفتن من دونه ای یکو نیم شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
دخترک8زمستونی عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 4682 من انجام ندادم ولی خیلی دوست دارم انجامش بدم بنظرم خیلی خوبه برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙
خدایااشکرت عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 7520 من انجام دادم راضی ام . مشهدی؟ پیش کدوم دکتر؟هزینش چقدر شد؟ ✨🍃رفیق میشه برای روبهراهشدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
مارگريت عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 1414 پیش کدوم دکتر؟ هزینش چقدر شد؟ بیست تا دندون. هر دندون 1650 ❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
مارگريت عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 1414 بیست تا دندون. هر دندون 1650 هزینه عصب کشی و خرابی و پوسیدگی هم جدا ❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
zariandahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 بیست تا دندون. هر دندون 1650 اسم کامپوزیتتون چی بود و جنس کجا شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
مارگريت عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 1414 اسم کامپوزیتتون چی بود و جنس کجا جنس کجا نمیدونم. اولترا بود اسمش . یادمه یه کاریزما هم داشتن که ارزونتر بود . ❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
zariandahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2159 جنس کجا نمیدونم. اولترا بود اسمش . یادمه یه کاریزما هم داشتن که ارزونتر بود . کاریزما چند بودو کامپوزیتت رنگ اصلا نمیگیرهچند وقته عزیزم شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست