2777
2789
عنوان

در مورد خودم

320 بازدید | 26 پست

سلام 

من چند وقتیه همش احساس میکنم برا هیچکس جذاب نیستم مثلا سه ماه پیش با یکی تموم کردم همش فکر میکنم انگار براش جاذبه نداشتم همه رو دفع میکنم هیچکس بهم جذب نمیشه االان میرم دانشگاه ارشد میخونم همه با پسرا گپ میزنن

رفت امد میکنن ولی هیچ پسری به من پیشنهاد دوستی نمیده همه روشون رو برمیگردنن حتی واسه همکلاسیای دخترمم جذاب نیستم  
خواستگار هم که اصلااااا ندارم حتی به غیر از محیط دانشگاه هم هر کی بهم نگاه میکنه روشو برمیگردونه
چرا واسه بعضی دخترا ده تا ده تا پسر هست واسه یکی اصلا نیس وقتی هم هست بدون نتیجه و زود تموم میکنن
اینم بگم موقعیتم بد نیس خانواده ی خوبی دارم بهم میگن قیافت بد نیس قدمم۱۷۳ یه زمانی چاق بودم یکم الان لاغر کردم حتی الان هم همینه اوضاع فکر میکردم از چاقیه ولی نیس
دیگه اعتماد به نفس هم ندارم انگار واقعا مشکل از منه فکر میکنم چون ساکت و درونگرام و سر زبون ندارم دلیلش اینه
لطفا نگید بهتر کسی نیس و پسرا همشون واسه رابطه اینا میخوان منم اینارو خوووب میدونم ولی خب گاهی اوقات ادم دوس داره دنبالش باشن خب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی عزیزم تو اینده برنامت چیه و منم دوست داشتم ارشد روانشناسی بخونم ولی الان موندم چی بخونم که ...

برنامه و هدف دارم ولی نمیدونم اینده چجور میشه مخصوصا با این وضعیت ایران……

اگه سن تون بالاس بیخیال درس بشید برید مهارت یاد بگیرید و از اون طریق صاحب درامد 

برنامه و هدف دارم ولی نمیدونم اینده چجور میشه مخصوصا با این وضعیت ایران…… اگه سن تون بالاس بیخیال د ...

همسنیم به مهاجرت فکر میکنم ولی الان نمیشه تو این اوضاع.. همه چی رو هواست

نمیدونم تصمیم گرفتن شم سخته چه برسه به رفتن وهزینه هاش فکر نکنم از پسش بربیام حداقل الان 

الان همه به فکر مهاجرتن تقاضا زیاده هم باید رزومه ات قوی باشه هم از نظر مالی اوکی باشی 

به نظر من مهاجرت فقط به کشورای امریکایی و بعد اروپایی اونم نه هر شهری ارزش داره وگرنه این ورا یعنی خاورمیانه اصلاااا گزینه ی خوبی نیستن