حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم. حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن. حس میکنم پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده. حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
پارسال یه خانم شمالی بهم گفتش که حتما برای ترشی سیر که خاصیت درمانی بگیره از سرکه اصل استفاده کنم و نبات و شیره هم بزنم، ولی میخواستم یکمشو بجوشونم که زودتر نرم بشه و زمستون مصرف کنیم که فقط خیلی خوشرنگ و خوشگل شده پوسته هاش، خورده سیرا هنوز سفت و سفیدن
انداختم. پارسال یه خانم شمالی بهم گفتش که حتما برای ترشی سیر که خاصیت درمانی بگیره از سرکه اصل استف ...
خب گلم سیر ترشی باید بمونه با جوشیدن یه کم نرم میشه و میشه خورد نه در حد سیر ترشی مونده
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤