2777
2789
عنوان

سیر ترشی فوری

2902 بازدید | 12 پست

سلام، دوستانه که برای سیر ترشی فوری سیر را برای چند دقیقه میجوشونن آیا سیراشون نرم میشن؟!

من بیست دقیقه ای با سرمه گذاشتم جوشید ولی فقط پوست سیرها نرم شدن و خودش سفته🤕

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

جالب نمیشه 

سرمه؟

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه تیکه نباتم بنداز توش

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من شنیدم شیره انگور میریزن برای اینکه سریع برسه

شیره هم ریختم برای رنگش ولی فقط پوسته ها خوشمزه و نرم شدن ولی خوده سیرا هنوز سفید و سفتن🥴

سیرباید پوستشو بکنی کامل یا ن میخای دولایه داشته باشع

بعد با سرکه نبات بجشون در اخرم ک خنک شد شیره انگور رب انار ی قاشق پر بزن 😋😋😋آبشم قابل خوردنه 😋

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
یه تیکه نباتم بنداز توش

انداختم.

پارسال یه خانم شمالی بهم گفتش که حتما برای ترشی سیر که خاصیت درمانی بگیره از سرکه اصل استفاده کنم و نبات و شیره هم بزنم، ولی میخواستم یکمشو بجوشونم که زودتر نرم بشه و زمستون مصرف کنیم که فقط خیلی خوشرنگ و خوشگل شده پوسته هاش، خورده سیرا هنوز سفت و سفیدن

شیره هم ریختم برای رنگش ولی فقط پوسته ها خوشمزه و نرم شدن ولی خوده سیرا هنوز سفید و سفتن🥴

ما خودمون سیر ترشی داریم واسه ۱۰ساله پیشه 

کلا اعتقاد مامان و بابام اینه سیر ترشی هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه

انداختم. پارسال یه خانم شمالی بهم گفتش که حتما برای ترشی سیر که خاصیت درمانی بگیره از سرکه اصل استف ...

خب گلم سیر ترشی باید بمونه با جوشیدن یه کم نرم میشه و میشه خورد نه در حد سیر ترشی مونده

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

ی رب سیر رو بزار توی سرکه و شیره انگور تا بپزه بعد ی رب خاموشش کن بزار خنک بشه بریز تو شیشه اگه بزاریشون زیر خاک عالی میشع تو ظرف شیشه ای بزار

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐
خب گلم سیر ترشی باید بمونه با جوشیدن یه کم نرم میشه و میشه خورد نه در حد سیر ترشی مونده

فکر کردم کاملا نرم میشن🙃