2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 38 پست
تبلیغ نمیشه برعکس کمک هم میکنی

اخه عزیزم چی بگم ولی من خیلی راضی بودم خداشاهده 

من ۲ دوره قرص فرشته خوردم حسابی چاق شدم ولی عین فلجا شدم پا درد شدید پاهام قفل میشد از عوارض شدیدش ۴ تا دندونام پوسیده شد بخاطر کورتون داخلشون که کلسیم بدنمو از بین برده بود موهام وحشتناک ریخت وقتی قطع کردم باد بود انگار خابید وزنم قدمم بلنده ۱۷۴ لاغری هم عذاب بود واسم اما انگار خدا خواست تو یه گروه با یه دختر دوست صمیمی شدیم گفتم کاش منم پر شم تو دماغتو عمل کردی لاغر شدی چیکار کردی پر شدی گفت فامیلمون عطاری داره همدان ولی شعبه تهران هم داره ازش قرص گرفتم پر شدم منم خریدم پر شدم حسابی نمیگم عوارض نداشت ولی خدایی خیلی کم بود عوارضش اتفاقا قبلا خیلی یبوست میشدم این مشکلم حل شد ولی ی مدت کوتاه یخورده موهام ریخت ک بعد دوباره رشد کردن یکمم بخاطر وزنم استخونم درد گرفت ک رفع شد البته چون خیلی خوردم ۱۸ کیلو چاق شدم وزنم رسید ۷۴ قطع کردم ولی خب پوستمم ترک پوستی برداشت چون خیلی پر شدم با روغن بایواویل چون تازه و قرمز بودن پوستم خوب شد ترکهاش خیلی کم موند حتی طبیعی چاق و لاغر شی باز ترک برمیداره پوستت 

ولی اینم بگم یه قرص سرماخوردگی هم عوارض خودشو داره خدایی این خیلی کم عوارض بود ب نسبت چندتا هم جوش زدم ک بعد قطع کردم کلا پاک شدن چون دستکاری نکردم جاشونم نموند اوایل بدنم داغ میشد خیلی ولی گفت بخاطر صفراس ک باید مزاج صفرات کم شه بتونی پرشی 

ولی خدایی من خیلی خیلی راضی بود حدود ۳ کیلو از وزنم خابید ۱۵ کیلو حدود ۲ ساله ثابت مونده چون باد نبود به طور طبیعی تر پر شدم خیلی عطاریش معروفه حتی ادویه هاش معروفه اگه همدانی شمارشو میدم آدرس بگیر حضوری برو یا اگه تهرانی اونجا هم شعبه داره خودش متخصص داروهای گیاهیه 

خواهرمم خورد خیلی راضی بود من ک همش دعاش میکنم شمارشم اینجا نمیزارم دوسندارم تبلیغ شه همون درخاست دوستی بده واست بفرسم اگه نتیجه راضی بودی دعام کن چون خودم واقعا اذیت بودم سر لاغری ایشالا ک هرکی دنبال تناسب اندامه به اندام خوب برسه من الان چهرم ۳۶۰ درجه بهتر شده خدایی 

این همه نوشتم که خودت تصمیم بگیری میخوای یا نه اصلنم گوش نده ب اونا ک میگن بدون هیچ عوارضی چاق شو چون الکیه شما شیر خشک هم بخوری رو کبد تاثیر میزاره اما واقعا عوارضش کم بود و قابل جبران 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما شما از جای معتبر نخریدی  من خودم ۱۰‌۱۲ کیلو چاق شدم با سویق  یهو معجزه نمیکنه باید ...

سویق چاقی دکتر طب اسلامی داده بود بهم

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
شروع کردی؟ خابت چطوریه وزنت چی 

ن هنو نخوردم

وزنم ۴۳

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
اخه عزیزم چی بگم ولی من خیلی راضی بودم خداشاهده  من ۲ دوره قرص فرشته خوردم حسابی چاق شدم ولی ع ...

عزیزم ممنونم ک وقت گذاشتی و برام نوشتی و راهنماییم کردی😘🙏❤

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫