2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 38 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لطفا این قرصارو بزار کنار زندایی من خودسرانه میخورد موقع بارداری قطع کرد ولی سر زایمان یهویی کارش به آی سی یو کشید دکترا ازش قطع امید کرده بودن کلیه هاش از کار افتاده بود گفتن عوارض قرصای لاغری بوده با هزار تا نذر و نیاز خدا برش گردوند فقط به بچه اش رحم کرد

برو پیش متخصص بهت رژیم بده لاغری بدون ورزش و رژیم ممکن نیست فقط به بدنت آسیب میزنی

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
انتخاب با خودته عزیزم ولی بدون واقعا بی تعارف بهت میگم بهترین قد و وزن روداری من دارم سعی میکنم برگر ...

ظریفم اینجوری

قبلا۵۸ کیلو بودم لباس بهم بیشتر نیومد و درشت تر میشدم 

💖

وای واییییییی من خودم پرو پا قرص طرفدار قرص لاغری و اینا بودمـمن وزنم زیاد بود جی سی میخوردم یعنی بقران مثل روانیا شده بودم بچه ۵سالمو یه روز انققققققدر زدم انققققدر کتکش زدم که یه لحظه به خودم اومدم دیدم دهنش پره خونه الان چندماهه هنوزم عذاب وجدان اون روز همراهمه،لرزش دستمو نگممممم یعنی یه چایی نمیتونستم بخورم  ،بیخوابیشو که دیگه حای خودداشت،

همه وزنی که کم کرده بودم برگشت، بعد از قطع قرص

شایدم زمینـ جهنم یه دنیای دیگست
ظریفم اینجوری قبلا۵۸ کیلو بودم لباس بهم بیشتر نیومد و درشت تر میشدم 

برو باشگاه گلم قرص نخور حیفه سلامتیت نباشه؟ من پاشدم سر خود قرص لاغری خریدم سه روز خوردم مرگ رو به چشمم دیدم الان با رژیم و ورزش با سلامت روان کامل دارم وزنمو میارم پایین اصلا حاضر نیستم برم سمت قرصا با این که هنوزم دارم قرصارو ..شروع کن برو باشگاه زیر نظر یه مربی خوب هیکلت پر میشه تازه نه با چربی با عضله

عزیزم سوق بخور خیلی خوبه واسه چاقی 

من سویق چاقی خوردم یه گرمم اضاف نکردگ

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

منم۲۵سالمه دکتر گف قرص سیپرو بخورم شبی نصف 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
من سویق چاقی خوردم یه گرمم اضاف نکردگ

حتما شما از جای معتبر نخریدی 

من خودم ۱۰‌۱۲ کیلو چاق شدم با سویق 

یهو معجزه نمیکنه باید ادامه بدی من سه ماه خوردم ولی اثر کردم من سرلاک معجزه آسا و مکمل تقویتی خوردم 

شما چی خریده بودی؟